Timisoara

E vremea retetelor: pentru scoala, pentru acasa, pentru suflet

Detalii eveniment

Social links
Categorie
Evenimente sanatate
Modificat
acum 5 ani si 2 luni
Vizualizari
761

Reprezentari

DataOraLocatie
Luni 20 noiembrie 201718:00-20:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

”În era vitezei nu mai avem timp să ne gândim la lucrurile esențiale. De cele mai multe ori ne facem o rutină zilnică grăbită uitând de ceea ce ne face să ne putem mișca/ gândi/ trăi sănătos: alimentația. O zicală din ce în ce mai adevărată: ne petrecem primii 50 ani muncind și adunând bani pentru ca ulterior să cheltuim banii pentru a ne recăpăta sănătatea. Invit părinții la o conferință despre rețete de toate felurile: de alimentație sănătoasă atât pentru cei grăbiți sau care duc lipsă de idei, cât și pentru cei care vor să își îmbunătățească stilul alimentar, dar și despre rețete pentru minte și suflet, atât de necesare unui corp armonios. Voi răspunde întrebărilor adresate Academiei Mămicilor din Timișoara, căreia îi mulțumesc pentru implicarea și ardoarea cu care încearcă să facă o schimbare în bine, în viața familiilor din orașul nostru.” (nutriționist-dietetician Maria Varga)

Dna Maria Varga este licentiata in nutritie si dietetica, absolventa a Facultatii de Nutritie si Dietetica din cadrul Universitatii de Medicina, este absolventa a cursurilor online ale Universitatii Cornell din New-York, a participat la numeroase cursuri de formare continua sustinute de profesori de la Universitatea Loma Linda din California, a participat la congrese si conferinte internationale, fiind membru activ al Asociatiei Romane de Nutritie si Dietetica.

Pentru înscrieri, va fi disponibil (în curând) un formular online.

Participanții pot contribui (opțional) cu o donație, pentru susținerea activităților educaționale și sociale organizate de Academia Mămicilor

Detalii: www.facebook.com/academia.mamicilor
Persoana de contact: Alina HOTEA
Tel. 0773.789958
E-mail: academia.mamicilor@yahoo.com

Data: 20.11.2017
Orele: 18.00-20.00
Locaţie: Universitatea de Vest din Timisoara, blvd V. Parvan, nr. 4, amfiteatrul A01.

Locurile sunt limitate!