Timisoara

Echipa de handbal CSU Politehnica s-a asociat cu Consiliul Judetean Timiş

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 8 ani si 4 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
872

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

După modelul ACS Poli şi BC Timişoara, handbaliştii alb-violeţi vor fi susţinuţi de autorităţi sub forma unui ONG. Consilierii judeţeni au votat marţi asocierea cu Clubul de Handbal Politehnica. Formaţia universitară a trebuit să-şi schimbe statutul deoarece Liga Naţională va trece în noul sezon la profesionism.
În noul sezon clubul alb-violet de handbal va fi susţinut atât de Consiliul Local Timişoara, care a alocat suma de 1 milion de lei, cât şi de CJT şi Universitatea Politehnica. Consilierii judeţeni au votat marţi pentru susţinerea Clubului de Handbal Politehnica, cum se va numi echipa de acum înainte, cu suma de 500.000 lei.
Reprezentanţii CJ Timiş în Ad. Generală a clubului vor fi Aurel Lăzureanu şi Traian Stancu, în timp ce din Consiliul Director va face parte Mihai Ritivoiu. Prin noua asociaţie se doreşte şi atragerea unor susţinători privaţi. În noile condiţii impuse de Liga Profesionistă de Handbal, clubul va depunde cererea de înscriere în campionat până la data de 1 iulie iar până la 1 august cererea de primire a licenţei.
La finalul sezonului CSU Poli Timişoara a renunţat la antrenorul Gligore Czari şi a pierdut mai mulţi jucători importanţi, printre care golgheterul Andrei Grasu (Baia Mare) şi căpitanul Cristi Fenici (Bacău). Noul tehnician, Constantin Ştefan, are şi rolul de manager, şi are responsabilitatea de a reconstrui din temelii lotul alb-violet.