Timisoara

Echipamente care atrag clientii

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 9 luni si 4 zile
Apartine de
Perspektive Vision
Vizualizari
172

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Echipamentele profesionale sunt ca un magnet pentru clienti, mai ales daca un service auto investeste intr-un elevator auto sau in aparatura pentru vulcanizare.

Care sunt elementele principale ale unui elevator auto?

– Grup hidraulic care asigura forta necesara ridicarii masinii, format din 2 cilindri hidraulici ce realizeaza presiunea de care are nevoie elevatorului asigurand stabilitate la urcare si coborare
– O pompa speciala care actioneaza sistemul hidraulic
– Un sistem de sincronizare ce face ca cele doua coloane sa actioneze la ridicarea masinii in mod concomitent fara a exista niciun fel de decalaj intre acestea.

Caracteristici tehnice ale elevatorului auto cu doua coloane

– Capacitatea de ridicare de 4000 kg – pot fi ridicate orice fel de automobile, microbuze si camionete
– Inaltimea maxima de ridicare este de 1900 mm. Sub automobil pot incapea nu doar mecanici, dar si utilaje sau masini care ar putea fi necesare in operatiunea de depanare
– Inaltimea minima de ridicare este de numai 98 mm – pot fi efectuate si lucrari ce presupun o finete deosebita.
– Inaltimea totala a elevatorului este de 2824 mm, latimea totala este de 3426 mm, iar latimea intre coloane de 2806 mm e mai mult decat suficienta pentru orice tip de automobil
– Timpul de ridicare este de numai 40 secunde, iar timpul de coborare este de 60 secunde
– Greutatea sistemului este de numai 620 kg.

Dupa cum putem obsera un elevator auto este extrem de important si sigur de folosit in cadrul unui garaj. De asemenea, din categoaria de echipamente vulcanizare, aparatul de dejantat este cu siguranta cea ce multe garaje necesita.

Un aparat de dejantat roti este unul dintre acele echipamente vulcanizare fundamentale pentru cresterea productivitatii intr-un atelier mecanic, deoarece nu numai ca poate facilita munca de jantare si dejantare a rotilor, dar ajuta la mentinerea lor in perfecta stare.

Acum, trebuie sa alegeti aparatul corect in functie de caracteristicile afacerii voastre. Astfel, veti face cea mai buna investitie alegand acele utilaje vulcanizare de care aveti nevoie. Prin urmare, exista mai multi factorii de care trebuie sa tineti cont atunci cand alegeti un aparat de dejantat roti pentru a face parte dintre diversele scule de vulcanizare din atelier, precum si definitia hebebühne care inseamana elevator auto in limba germana!