Timisoara

Anunt Diamant Claudia Nastacă

Claudia Nastacă - organizator de cursuri din Timisoara pentru copii, ateliere pentru copii

Echitatie si agrement pentru tinerii cu dizabilitati intelectuale de la Fundatia Pentru Voi

Echitatie si agrement pentru tinerii cu dizabilitati intelectuale de la Fundatia Pentru Voi

Detalii stire

Categorie
Stiri social
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Apartine de
Fundatia Pentru Voi
Vizualizari
1311

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Echitatie si agrement pentru tinerii cu dizabilitati intelectuale de la Fundatia Pentru Voi

16 persoane cu dizabilităţi intelectuale de la Fundaţia „Pentru Voi” vor participa astăzi la o excursie la Centrul de Echitaţie şi Agrement Herneacova, oferită de Montessori Haus Timisoara si Centrul de Echitatie si Agrement Herneacova

Programul include vizitarea centrului de echitaţie şi agrement, vizitarea boxelor de cai, plimbare calare şi cu trăsura, precum şi un prânz proaspăt şi delicios oferit de bucătarul-şef al centrului, prin bună-voinţa Montessori Haus Timişoara.

“Ne bucură acest triplu parteneriat, între Fundaţia noastră, Montessori Haus şi Centrul de Echitaţie şi Agrement Herneacova, pentru că dă posibilitatea beneficiarilor noştri să experimenteze o nouă formă de terapie şi totodată să îşi facă prieteni noi într-un cadru relaxant.” – Laila Onu, director executiv al Fundaţiei „Pentru Voi”.
“Asociația Montessori doreşte să facă o bucurie persoanelor cu dizabilităţi de la Fundaţia „Pentru Voi”oferindu-le ocazia de a petrece de o zi minunată în natură la Centrul de Echitație şi Agrement Herneacova. A dărui bucurie semenilor noștri este una dintre cele mai nobile acțiuni, iar efectul unui zâmbet este puternic chiar și atunci când nu este văzut.” – Laura Caraiman, director executiv Montessori-Schule.

Suntem siguri că va fi o zi pe cât de frumoasă şi reuşită, pe atât de unică şi specială, din prisma experienţei personale a fiecăruia dintre participanţi. Mulţumim colaboratorilor noştri care au pregătit această activitate pentru cei 16 beneficiari ai Centrului de zi „Împreună” -- Montessori Haus Timişoara, Centrul de Echitaţie şi Agrement Herneacova, Melania Omescu, precum şi lui Viorel Stanciu pentru fotografii şi entuziasmul de a ne fi din nou alături.

Gratuit O nouă aplicație ortodoxă gratuită: Lumea ortodoxiei

Aplicația conține: calendar ortodox 2019-2030, biserici / mănăstiri din România, biblia ortodoxă, bibliotecă ortodoxă (acatiste, tropare, viețile sfinților, proloage, predici, tâlcuiri, filocalia etc.)