Timisoara

Economiseste energie cu o baterie dus termostatata

Economiseste energie cu o baterie dus termostatata

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 3 ani si 5 luni
Vizualizari
451

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

O baterie simpla pentru dus poate deveni un adevarat asistent, daca va fi perfectionata cu ajutorul unui dispozitiv care mentine automat temperatura si presiunea reglata. O baterie dus termostatata poate fi de tip electronic si mecanica. Unele modele nu au contacte, ceea ce le fac si mai practice. Comunitatea Europeana s-a obisnuit de mult cu consumul rezonabil de energie, caldura si lumina. Tocmai de aceea, datorita acestui fapt au intrat in uz senzorii si controlorii de temperatura. Ei iti permit sa faci economii de fiecare data cand iti doresti.

Inainte de a folosi bateria, se stabileste temperatura apei, apoi este setata presiunea jetului. La o functionare calitativa a bateriei vom obtine o alimentare cu apa de o temperatura confortabila si un jet de apa permament. Practic, orice producator de baterii dus termostatate poate avea modele simple, functionale, dar pot exista si adevarate capodopere din punct de vedere al designului.

De ce avem nevoie de o baterie dus termostatata?
Bateria dus termostatata este un dispozitiv convenabil, care cucereste tot mai multi simpatizanti. Nivelul de confort casnic creste datorita temperaturii constante distrubita pentru diferite scopuri. Bateria are o constructie foarte simpla si reprezinta un obiect dorit in orice casa.
Apa calda este folosita in fiecare zi, si tot atat de des apare si necesitatea de a regla temperatura si presiunea ei. Bateria termostatata cu un dispozitiv special rezolva dintr-o data aceste doua probleme. Setand optiunea necesara, utilizatorul se poate bucura de temperatura dorita a apei, fara a fi nevoie sa mai intervina si la urmatoarea folosire. Astfel, temperatura setata se pastreaza pana in momentul in care se doreste ca apa sa fie mai calda sau mai rece.
Cum poate fi folosita bateria dus termostatata?

De la cele mai clasice baterii dus termostate si pana la cele mai moderne, toate au doar doua regulatoare, unul este responsabil de presiunea apei, al doilea de temperatura. Designul produsului este foarte variabil de la baterii cu valve la butoane, iar cele mai avansate sunt inzestrate cu senzori si display, unde sunt reflectati indicatorii de temperatura si presiune a apei.
Este recomandat ca bateriile de dus termostatate sa fie reglate la inceputul fixarii temperaturii apei, iar dupa sa fie reglata si presiunea.
Principiul de actiune si de lucru ofera garantat siguraranta pentru sanatatea umana. Bateria nu permite, ca fluxul de apa sa fie de o temperatura mai redusa sau temperatura mai ridicata decat cea stabilita de utilizator. Daca este utilizat sistemul autonom de incalzire a apei, atunci exista posibilitatea de alimentare cu apa la o temperatura de peste +80C, care este extrem de periculoasa pentru om. Bateria termostatata este capabila sa contravina admisibilitatea, prevenind eventualele neplaceri sau chiar arsuri.

Baterie dus termostatata de la un producator european

Producatorii europeni, printre care si Grohe, sunt o garantie a calitatii si duratei lungi de functionare a echipamentelor. Gama larga de produse de la aceste companii permit de a selecta exact modelul, care sa fie potrivit oricarui interior modern.
Bateriile de dus termostatate achizitionate in magazinul online baterii-lux.ro sunt asigurate cu certificate de calitate si conformitate, plus talonul de garantie, care ofera posibilitatea de a efectua gratuit reparatia, in cazul in care mecanismul va da eroare in timpul exploatarii.

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389