Timisoara

Anunt Platina Rejuvenare vaginala în Timisoara

Centrul medical Profilaxia din Timisoara ofera servicii de Rejuvenare vaginala în Timisoara. Laserul tonifiază regiunea intimă, cu redarea mobilității și elasticității. În plus, elimină problema incontinenței urinare, cauzată de o laxitate a fibrelor musculare.

Efecte pozitive cu Plasma Quinton

Efecte pozitive cu Plasma Quinton

Detalii

Telefon
0771331331
Social links
Pret
125 LEI
Categorie
Tratamente / Operatii
Modificat
acum 2 ani si 4 luni
Vizualizari
1654

Voteaza & Distribuie

Prezentare

„Marea spală toate relele omului”, spunea Platon

De-a lungul timpului, Plasma de Quinton a avut numeroase aplicaţii bazate pe conceptul reînnoirii, purificării şi regenerării fluidelor interne şi pe menţinerea echilibrului corpului. Ea s-a dovedit a fi nutrimientul esențial al celulei şi un regenerator al funcţiilor ei.

Una din erorile enorme ale pediatriei moderne este alimentația fără săruri minerale la copiii 0-12 luni pe baza unei ideii idealiste ca sânul mamei mai conține toate mineralele necesare. Cu cât copilul este mai mic, 2-3 luni cu atât o soluție salină izotonică (prefecrabil marină) îi este necesară zilnic.

În cazul copiilor sub 1 an și alăptați, mama trebuie să folosească în paralel cu copilul 1-3 fiole hipertonic pe zi, pentru a oferi copilului complexul mineralo-proteic necesar digerării corecte a laptelui matern.

Copilului se recomandă 1-3 fiole pe zi, date cu pipeta sau cu biberonul, iar la copii care sunt hrăniți de mici cu biberon, se recomandă cate 2-3 ml de Plasmă Hipertonic în fiecare biberon cu lapte praf.

În cazurile unde copilul refuză gustul sărat al fiolelor de Plasmă Quinton, conținutul se poate pune în biberonul cu apa, în sucuri naturale sau direct în mâncare.

În cazul în care se constată un exces de vitalitate seara, cea de-a treia fiolă se ia înainte de ora 6 seara, sau eventual se rămâne la doua fiole timp de 2 luni.

În compoziția sa are apă marină, extrasă din ocean din zonele cu vortex de plancton, micro-filtrată la rece. Acest produs este elaborat într-un mediu steril (G.M.P.), în conformitate cu protocolul original al fiziologului și biologului Rene Quinton. Plasma Quinton este recomandată a fi folosită pentru că are o acțiune ponderală și infinitezimală unică, grație celor 78 de elemente conținute, cu o biodisponibilitate naturală de 100% la nivel intestinal și celular. De asemenea permite o rehidratare eficientă la nivel celular și este un modulator imunitar natural.

Filtre

Tip: Tratamente

Anunt Gold Servicii de Reumatologie si Fiziokinetoterapie in Timisoara

Centrul de Reumatologie si Fiziokinetoterapie Artrokinetica Timisoara va asteapta in noua locatie pe Bulevardul Sudului Nr. 47 cu o gama larga de servicii legate de afectiunile musculoscheletale, reumatismele inflamatorii, afectiuni ale coloanei vertebrale...