Timisoara

Ei sunt castigatorii de la Internationalele de badminton ale Romaniei

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 7 ani si 1 luna
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
538

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Timisoara a organizat din nou o etapa din circuitul mondial de badminton. A 12-a editie a Internationalelor Romaniei la badminton a fost un succes, atat din punct de vedere al participarii, peste 160 de sportivi din 35 de tari, cat si a nivelului ridicat al competitiei ce s-a disputat pe 5 terenuri amenajate in Sala Constantin Jude.
Adi Pratama din Indonezia, cap de serie numarul 7, s-a impus la masculin, iar la feminin a castigat Lianne Tan, favorita numarul 1, sportiva de origine asiatica, dar care reperezinta Belgia.
Zvonimir Durkinjak si Zvonimir Hoelbling, din Croatia, principali favoriti, au castigat la dublu masculin, Chloe Birch si Jenny Wallwork, din Anglia, s-au impus la dublu feminin, iar indienii Kona si Sikki Reddy au luat laurii la dublu mixt.
Competitia a fost dotata cu premii în valoare de 5.000 de dolari si a avut parte de o noutate - un sistem experimental de disputare a jocurilor, dupa criteriul cel mai bun din 5 seturi si cu punctare pana la 11 sau in caz de egalitate la 10, la doua puncte diferenta.