Timisoara

Electric Castle

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 1 an si 2 luni
Apartine de
Iulius Town
Vizualizari
845

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 23 mai 201522:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Electric Castle revine la IULIUS TIMIŞOARA cu un nou promo party. Cei care vor să guste din atmosfera Electric Castle sunt așteptați sâmbătă, 23 mai 2015, în parcarea subterană a mall-ului, unde se vor întâlni cu Krafty Kuts, Fred V & Grafix, Icicle, Madliquid și K-lu vs Sauce. Petrecăreţii vor avea parte de multe surprize, printre care se numără o scenă de Silent Dance, unde participanții vor putea experimenta unul dintre cele mai originale concepte de party. Între orele 22.00 – 24.00, intrarea costă 20 lei, iar după miezul nopții 30 de lei.

Pe numele său adevărat Martin Reeves, Krafty Kuts este cel mai popular DJ/producător de Party Breaks din lume, dobândind titulaturi care i-au confirmat succesul şi talentul: „Best Breaks DJ”, „Face of Breaks”, „Best International DJ”, „Single of the Year”. Începutul succesului a fost marcat de Fat Boy Slim şi a colaborat cu Ministry of Sounds, Prodigy şi The Rolling Stones.

Krafty Kuts a fost responsabil pentru muzica reclamelor la Coca Cola sau Playstation 2. A câştigat timp de trei ani consecutiv titlul de „Best DJ la Breakspoll Awards”. Alături de el, la eveniment vor mai fi prezenţi şi Fred V & Grafix. Fred Vahrman şi Josh Jackson s-au alăturat Hospital Records în 2011 şi fac valuri de atunci, cu apariţii regulate la BBC Radio 1Xtra şi mini mixuri la emisiunea lui Annie Mac. Cei doi lucrează împreună de mai bine de cinci ani, o colaborare ce a adus un aclamat prim EP în martie 2013.

Filtre petrecere/concert

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta