Timisoara

Epilare definitiva cu SHR in Timisoara

Epilare definitiva cu SHR in Timisoara

Detalii

Telefon
0356268021, 0752309422
Social links
Categorie
Tratamente / Operatii
Modificat
acum 3 saptamani si 6 zile
Apartine de
Oriental Beauty Spa
Vizualizari
2202

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Epilare definitiva cu SHR in Timisoara

Pilozitatea pe fata sau oricare parte a corpului, pe care nu se doreste par, nu este numai o problema de cosmetica, ci si o problema psihica.

Epilare definitiva cu tehnologia revolutionara SHR – atat pentru par deschis la culoare, cat si pt piele (ten) inchis la culoare.

Ce este SHR?

Super Hair Removal – acumuleaza experienta din tehnologia laserului si a luminii intens pulsata – IPL, doua sisteme intr-un sistem cu cea mai mare eficacitate la ora actuala. Cu aceasta metoda revolutionara se indeparteaza atat parul subtire, cat si deschis la culoare (gri). Cu acest sistem nu se mai tine cont de “bronzarea pielii”, se poate aplica oricand, clienta/clientul hotaraste cand incepe epilarea, ca este vara-soare sau iarna in orice anotimp se poate practica epilarea SHR.

Parul se rade cu o zi inainte de epilare, iar dupa epilarea definitiva in urmatoarele zile, saptamani cad bulbi de par distrofiat, care nu se mai refac niciodata. Numai parul care se afla in faza de crestere poate fi cu succes epilat.

Cum functioneaza epilarea definitiva SHR?
Se aplica un gel pe suprafata de epilat si se trece cu SHR-aplicatorul de 6-10 ori pe suprafata pregatita. Atat parul blond, cat si parul gri este prins in terapie si distrofiat.

Diferentele intre SHR si laser sau IPL
Laserul sau IPL dau lumina care este absorbita prin canalul melanotic al firului de par, asta in cazul in care firul de par are melanina.

SHR-foloseste canalul melanotic 50%. In plus, SHR intervine direct prin piele la celulele stem raspunzatoare pentru producerea parului. SHR nu foloseste impulsuri cu energie mare, ci tesutul epilat se parcurge de 6-10 ori cu modulul HR1 sau HR2 la temperatura scazuta, asa se poate epila si parul subtire sau gri. Cu metoda revolutionara SHR se poate epila orice parte a corpului.

Ce se simte in timpul terapiei SHR in comparatie cu metodele cunoscute IPL, laser, SPP Limte?
Terapia este fara dureri, fara efecte secundare.

Cate terapii sunt necesare?
Pentru o epilare definitiva, se recomanda 6-8 sedinte la un interval aproximativ de 4 saptamani. Repetarea terapiei la aproximativ o luna este necesara pentru a prinde firul de par in faza de crestere.

Cat dureaza o terapie?
Depinde de suprafata epilata, de la 15 pana la 1,5 ore -2 ore.

Are efecte secundare?
Unele parti ale corpului pot reactiona sensibil cu o mica roseata care dispare in cateva ore.

Ce trebuie sa fac inainte de epilarea SHR?
Partea care urmeaza a fi epilata se rade cu lama cu o zi inainte. Este indicat sa nu se epileze cu ceara in ultimele 3 saptamani.

Filtre

Tip: Oferte