Timisoara

Anunt Diamant Euroinstal - Bulevardul 16 Decembrie 1989

Euroinstal Timisoara - Bulevardul 16 Decembrie 1989
https://euro-instal.ro

Eroi de sacrificiu 2 - digital - N-15

Detalii film

Categorie
Filme la cinematografe
Modificat
acum 4 ani si 11 luni
Apartine de
Cinema City
Vizualizari
1279

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 18 octombrie 201220:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare film

Titlu original: The Expendables 2

Eroii de sacrificiu s-au întors, şi de data aceasta nimic nu le mai stă în cale. Continuarea de succes a filmului Expendables/Eroi de sacrificiu îi aduce din nou împreună pe cei mai tari eroi de acţiune ai tuturor timpurilor: Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Chuck Norris, Bruce Willis, Jean-Claude Van Damme, Arnold Schwarzenegger şi mulţi alţii.

Echipa de şoc acceptă o nouă misiune, aparent uşoară, dar care duce în scurt timp la moartea unuia dintre ei. Îndureraţi, mercenarii îşi fac o misiune personală din a-i distruge pe ucigaşi, într-un teritoriu ostil şi cu toţi sorţii de izbândă împotriva lor. Însetaţi de răzbunare, ei fac ravagii în rândurile inamicilor, reuşind în acelaşi timp să captureze trei kilograme de plutoniu, o armă care ar fi putut schimba soarta întregii lumi, iar acesta este doar începutul iadului pe care îl vor dezlănţui asupra adversarilor lor.

Filtre film

Gen: Actiune, Aventuri, Thriller

Anunt Diamant ASA NST

ASA NST Timisoara - Produse si echipamente de protectie, Papetarie, Produse de curatenie, Produse food si non food, Etichete
https://asa-nst.ro