Timisoara

Anunt Diamant Medissa Vita

Medissa Vita Timisoara - Biorezonanta - Nutritie - Aromaterapie - Terapia cu plante - Cristaloterapie - Bioenergoterapie - Terapia Bowen - Terapii Access - Theta Healing - Cromoterapie - Remedii florale Bach - Terapia vibrationala Rife - Oncoterapie

https://nutritie-biorezonanta.ro

Esecul care da sperante

Eșecul care dă speranțe

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Vizualizari
913

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Petre Grigoraș a debutat cu stângul pe banca tehnică a lui Poli Timișoara, însă echipa pare că a început cu dreptul colaborarea cu antrenorul în vârstă de 51. Sună a paradox, însă meciul pierdut în fața Petrolului, 0-1, a arătat o formație vie a Timișoarei, dornică să joace un fotbal alert, ofensiv, deloc meschin. Din păcate pentru Violeți, deși și-au creat câteva ocazii bune de gol, nu au avut acel “killer instinct” în fața porții adverse, astfel că tabela a rămas intactă în dreptul lor. Nemeritat, se poate spune, însă prima regulă a fotbalului este aceea că se joacă pe goluri, nu pe ocazii. În acest context, Petrolul a câștigat meritat, întrucât a fructificat ocazia avută și a plecat acasă cu trei puncte mari.

Desigur, raportat la rezultat, ploieștenii au ieșit în avantaj, însă, dacă privim în perspectivă, am putea afirma că jocul lui Poli are consistența necesară pentru a produce rezultate mai bune.

Este foarte important felul în care Grigoraș va gestiona acest eșec. La interviul acordat după meci televiziunii Dolce Sport, antrenorul a avut o mină senină, semn că și el simte că echipa are calitate pentru a aduce puncte. Evident, Grigoraș a fost dezamăgit de rezultat, însă nu a arătat nicidecum a om disperat, ci a om care înțelege că are un material bun din care poate să croiască ceva interesant.

S-a văzut de altfel că și jucătorii au reacționat bine la numirea sa, întrucât și ei știu la rândul lor că Grigoraș este adeptul unui fotbal ofensiv, care te poate ajuta să obții victoriile mult dorite. Tehnicianul le-a arătat din primul moment că este de partea lor, atunci când a cerut conducerii plata unor restanțe financiare către fotbaliști. Tip experimentat, Grigoraș știe că nu le poți cere jucătorilor să dea totul pe teren dacă o fac pe burta goală. Drept urmare, elevii săi i-au arătat că îi sunt devotați, iar dacă nu ar fi avut ghinion în meciul cu Petrolul, se putea vorbi de o chimie perfectă între ei și antrenor.

Deocamdată, Poli rămâne pe loc retrogradabil, însă Grigoraș și lotul său mai au 10 etape la dispoziție pentru a confirma că jocul bun făcut cu Petrolul poate fi și productiv. Lupta pentru supraviețuire, despre care puteți afla mai multe amănunte pe extra.bet365.com/news/ro/, se anunță extrem de disputată, iar victoria Petrolului ar putea fi privită și într-o cheie pozitivă, în sensul că ploieștenii au primit o injecție de moral care îi va ajuta să joace cu mai multă încredere împotriva celorlalți adversari. Va fi o bătălie destul de lungă, din care câștig de cauză vor avea cei ce vor ști să transforme în energie pozitivă un rezultat negativ și care își vor putea maximiza resursele.

Deocamdată, Poli este singura echipă fără victorie în play-out, însă această serie mai puțin reușită poate fi întreruptă etapa viitoare, când Violeții vor juca pe terenul lui FC Botoșani. Statistica este de partea timișorenilor, care le-au luat molodvenilor patru puncte în cele două meciuri din sezonul regulat, așa că sunt motive de speranță că Grigoraș și Compania se vor întoarce victorioși.

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com