Timisoara

Anunt Diamant CBS Medcom Hospital

CBS Medcom Hospital Timisoara reprezintă un spațiu al medicinei estetice de mâine, care se întâmplă azi, sub ochii noștri. Condițiile oferite, aparatura medicală, dotările excepționale, înalta pregătire profesională a personalului, toate reprezintă garanții pentru cei ...

https://medcom.ro

Este oficial! Studenții de peste 26 de ani pot circula din nou gratuit cu trenul!

Detalii stire

Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 6 ani si 10 luni
Vizualizari
793

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Este oficial! Studenții de peste 26 de ani pot circula din nou gratuit cu trenul!

La inițiativa Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR), la finalul lunii precedente, Senatul României a adoptat amendamentul privind propunerea legislativă L 450/2017, amendament care vizează studenții care depășesc vârsta de 26 de ani și nu aveau gratuitate la transportul feroviar intern. Astfel, anunțam bucuroși că a fost modificat cadrul legal, astfel încât să nu mai existe niciun dubiu că toți studenții înmatriculați la forma de învățământ cu frecvență, din învățământul superior din România, indiferent de vârstă, pot călători gratuit cu trenul.

Aceasta a fost transmisă Administrației Prezidențiale și a fost promulgată la finalul săptămânii trecute. În tot acest timp, ANOSR a făcut demersurile necesare pentru a fi urgentată promulgarea legii de modificare a Legii Educației Naționale. Astfel, pentru ca această nedreptate să fie eliminată complet este necesar ca această modificare a legii să fie publicată în Monitorul Oficial (MO), acest lucru urmând să se întâmple în cursul zilei de astăzi sau de mâine.

În următoarea perioadă, ANOSR va insista pentru a fi urgentat procesul de distribuire al legitimațiilor de transport studenților de peste 26 de ani, solicitând universităților să pună în aplicare noile prevederi ale legii, în așa fel încât aceștia să-și exercite un drept care le-a fost luat. Astfel, aceștia vor putea circula în curând gratuit!

Anunt Diamant ASA NST

ASA NST Timisoara - Produse si echipamente de protectie, Papetarie, Produse de curatenie, Produse food si non food, Etichete
https://asa-nst.ro