Timisoara

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/

Esti diabetic? Iată cum te poate ajuta tehnologia!

Esti diabetic? Iată cum te poate ajuta tehnologia!

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri sanatate
Modificat
acum 8 luni si 4 zile
Apartine de
Clinica Naturell
Vizualizari
531

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Trăim în plină epocă în care tehnologia, prin revoluția digitală, a devenit parte intrinsecă a vieții noastre. Nu ne mai putem închipui viața fără telefon, laptop, tabletă, fără social media sau diverse aplicații. Și, de ce să nu recunoaștem? Atât timp cât știm să le folosim pe toate cu măsură, informat și echilibrat, ele pot avea un efect constructiv în viața noastră. Cum ar fi cazul aplicațiilor de monitorizare sau îmbunatățire a sănătății. Pentru diabetici, spre exemplu, un stil de viață extrem de riguros este vital. De aceea, iată câteva variante de aplicații gratuite, pe care le-am găsit în timpul documentărilor noastre pe internet.

aplicația BeatO
Îți furnizează instantaneu date din glucometrul BeatO, un dispozitiv care iți transformă practic telefonul într-un glucometru real. Iar dacă folosești un dispozitiv de monitorizare diferit, poți înregistrara manual nivelul de glucoză. Aplicația este susținută de o echipă de specialiști care sunt prezenți permanent printr-un memento atunci când nivelul tău glicemic întâmpină probleme.

aplicația OneTouch Reveal
Este un instrument ideal pentru informații automate. Folosește citirile glicemiei, caută automat și evidențiază tendințele glicemice. Cum ar fi, spre exemplu, o creștere, o scădere frecventă sau un comportament tipic dintr-un anumit interval orar sau perioadă a zilei. Astfel, aplicația evidențiază tendința, te notifică și avertizează prin sistemul de tip push ca să poți lua imediat măsurile necesare. În plus, aplicația creează și un calendar în care prezintă datele sau evenimentele demne de menționat în ceea ce privește tendințele glicemice, în așa fel încât să fie ușor de remarcat și, de asemenea, să poată veni și în ajutorul medicului tău în revizuirea planului de îngrijire în funcție de dieta și raportul de carbohidrați.

aplicația Sugar Sense Diabetes App
Această aplicație este caracterizată de simplitate, este foarte ușor de folosit și sincronizează imediat toate informațiile nutriționale cu nivelul glicemic. Cu ajutorul ei, îți poți urmări glicemia, nivelul de greutate, de insulină, consumul de carbohidrați și nivelul activității fizice, aplicația fiind centrată pe o perspectivă holistică asupra nivelului de glucoză. Aplicația mai are și un cuantificator automat de pași efectuați zilnic și integrează și un jurnal de nutriție. Caracteristicile speciale includ estimarea HbA1C și urmărirea fie în termenul de mmol / L, fie de Mg / dL.


Alte aplicații pe care le poți folosi și care sunt gratuite în cazul achiziției în aplicație mai sunt Fooducate, MySugr, BG Monitor Diabetes, Health2Sync sau Glucose Buddy.

Îți dorim sănătate și frumusețe mereu în #armonie_cu_natura!

Cu drag,
Clinica Naturell

Calea Bogdăneștilor, nr. 22, Timișoara,
telefon: 0723512025, 0722214421, 0785288112

Anunt Diamant Claudia Nastacă

Claudia Nastacă - organizator de cursuri din Timisoara pentru copii, ateliere pentru copii