Timisoara

Esti din Timisoara si ai nevoie de un credit rapid? Apeleaza la Provident Financial Romania!

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 2 ani si 7 luni
Apartine de
Adserving iAgency.ro
Vizualizari
662

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Un credit rapid, adica obtinut la momentul potrivit, poate reprezenta solutia in multe situatii neprevazute aparute in viata ta sau pentru indeplinirea multor planuri nepuse inca in aplicare. Cheltuielile neprevazute pot aparea oricand, dar la fel de spontan poti avea idei care sa duca la imbunatatirea calitatii vietii tale. De aceea, este bine sa ai la cine sa poti apela in orice moment in care ai nevoie de o suma de bani – cu alte cuvinte, de un credit rapid pentru nevoi personale.

Cum nu intotdeauna apropiatii sau membrii familiei au posibilitatea sa te sprijine cu un imprumut, o institutie financiara nebancara – IFN –, precum Provident Financial Romania, iti poate fi un ajutor de nadejde atat la bine, cat si la greu. Fie pentru renovarea locuintei, de al carei confort se va bucura intreaga familie, fie pentru acoperirea unor costuri medicale neprevazute s.a.m.d.

Infiintata in Romania in anul 2006, Provident a deservit pana in prezent, cu un credit rapid de nevoi personale, peste 1 milion de clienti unici – romani din toate colturile tarii, inclusiv din zona de vest. Motivul pentru care clientii apeleaza intr-un numar atat de mare la aceasta IFN se traduce prin cele doua mari beneficii specifice companiei.

In primul rand, este vorba de acordarea unui credit rapid in schimbul unor conditii minime de eligibilitate, care nu presupun prezentarea de garanti sau garantii. In al doilea rand, serviciul optional si auxiliar de gestionare a imprumutului la domiciliu, cu inmanarea banilor in maximum 48 de ore, a inlesnit accesul unei categorii cat mai largi de romani la un credit de nevoi personale.

Ne referim la romani care provin atat din mediul urban, cat si cel rural, clienti cu venituri medii si mici deopotriva.

Conform informatiilor disponibile pe site-ul Provident.ro, unele dintre conditiile simple de creditare sunt sa ai varsta de minimum 18 ani, cetatenie romana si, foarte important, domiciliul stabil intr-unul dintre orasele in care compania ofera imprumuturi. Iar printre aceste orase se numara, bineinteles, si Timisoara.

Astfel, timisorenii pot accesa un credit rapid de la Provident numai cu doua acte: buletinul, care sa ateste cele mentionate mai sus, precum si dovada venitului lunar fix. Aceasta dovada poate consta in fluturasul de salariu, adeverinta de serviciu, cuponul de pensie etc.

Pentru a obtine un credit nebancar cu suma cuprinsa intre 500 si 20.000 de lei, pe termen scurt sau mediu, venitul tau trebuie sa fie de minimum 300 de lei/luna. Pe langa toate aceste aspecte, mai este de precizat faptul ca e necesar sa detii un numar de telefon valabil pentru a contacta reprezentantii Provident din Timisoara si a tine legatura cu acestia pe toata durata contractului.

In cazul in care alegi serviciul optional si auxiliar de gestionare la domiciliu a imprumutului, detinerea unui cont bancar nu este necesara, iar banii ii primesti in maximum 48 de ore.

Apeleaza reprezentantii Provident din Timisoara, in vederea obtinerii unui credit rapid, la unul dintre numerele cu tarif normal 021 9877 / 021 275 75 75 sau printr-un SMS la 1805. In cel mai scurt timp, solicitarea ta va fi preluata si analizata cu maximum de responsabilitate financiara.

Alternativ, poti completa formularul disponibil pe site-ul Provident.ro, iar unul dintre reprezentantii companiei te va contacta telefonic cat de repede cu putinta.