Timisoara

Ești din Timișoara și cauți căldura unui șemineu premium cu design fermecător? Încearcă modelele premium de la Pefoc!

Ești din Timișoara și cauți căldura unui șemineu premium cu design fermecător? Încearcă modelele premium de la Pefoc!

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 1 luna si 1 saptamana
Apartine de
Eben Advertising
Vizualizari
100

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Dacă ești din Timișoara sau împrejurimi, acum ai ocazia să-ți asiguri confortul termic cu ajutorul unui șemineu premium cu design fermecător! Dacă nu ai apucat până acum, ar fi bine sa te gandesti ca în urmatorul sezon rece, sa-ti indeplinesti visul de a crea la tine acasă un refugiu pentru zilele și nopțile friguroase ce vor urma, la căldura focului de lemne și a momentelor speciale alături de familie, persoana iubită sau de prietenii dragi.

Și pentru că știm că de la vis la realitate, te așteaptă un drum lung și aparent necunoscut, am ales să-l parcurgem avându-i alături pe meșterii sibieni cu peste 20 de ani de experiență de la PEFOC! Compania din Sibiu cu renume și experiență dovedită în industria comercializării și montajului profesional de șeminee premium, focare, coșuri de fum și unele dintre cele mai frumoase modele de soba din fontă cu design rustic sau modern - ne vor ajuta cu 5 pași pe care trebuie să-i parcurgem dacă ne dorim momente speciale și clipe de neuitat, la gura șemineului perfect.

1. Alege un design potrivit pentru locuința ta

De la modelele clasice și până la cele moderne cu încastrare în perete, șemineele sunt vedeta oricărei locuințe. Acestea atrag atenția fiecărui musafir în parte și sunt locul preferat de petrecut timp de calitate în compania familiei, după zilele istovitoare de la birou.

2. Personalizează-ți căminul cu stil

Dacă vrei ca șemineul tău să fie mai mult decât o soluție de încălzire, asigură-te că acesta va reflecta o parte din personalitatea ta. Astfel, poți alege dintr-o mulțime de finisaje, materiale și stiluri de șeminee (moderne, rustice sau cu aspect premium). Singura limită fiind propria ta imaginație.

3. Alege corect modelul de șemineu

Șemineul poate fi utilizat pentru a încălzi o singură încăpere, mai multe camere din locuință sau poate fi folosit doar cu rol estetic, și atunci ai la îndemână accesibilul semineu decorativ. De aceea, în momentul în care alegi modelul de șemineu trebuie să ții cont de combustibilul folosit (lemne, gaz, peleți, electricitate), locul unde va fi amplasat, suprafața etc.

4. Tipul de locuință - apartament sau casă

În cazul în care locuiești la bloc, trebuie să știi că cea mai bună variantă este un bioșemineu. Acesta are flacără reală, dar nu are nevoie de un coș de fum ceramic sau de inox, așa cum se întâmplă în cazul șemineelor pe lemne. În plus, acesta ocupă foarte puțin spațiu și este foarte elegant, fiind integrat direct în peretele apartamentului. O altă variantă sunt șemineele electrice, ce imită perfect jocul de flăcări, putând fi controlate cu ușurință de la distanță cu ajutorul telecomenzii.

5. Oferă atenție coșului de fum

Fie că locuința ta are deja un coș de evacuare a fumului, fie că trebuie să construiești unul de la zero, este important să te asiguri că șemineul dispune de un coș de fum corect dimensionat. De exemplu, poți cere ajutorul unui specialist PEFOC care îți va recomanda un produs calitativ precum renumitul cos de fum Suceava - un sistem performant de evacuare a fumului potrivit pentru orice tip de focar de șemineu, sobă sau centrală pe lemne.

Oricine își dorește să economisească atunci când începe un nou proiect. Cu toate acestea, atunci când vine vorba de construcția unui șemineu, nu poți face rabat de la calitate. Prin urmare, dacă vrei costuri mai scăzute, cere ajutorul unei firme specializate în șeminee. Intrând pe site-ul pefoc.ro vei avea la dispoziție o echipă de specialiști cu mii de proiecte temice duse la bun sfârșit, care îți vor oferi toate informațiile și produsele de care ai nevoie pentru a menține echilibrul dorit dintre calitate și preț.