Timisoara

Ești din Timișoara și vrei un șemineu sau o sobă pe lemne? Acum poți cumpăra în 6 rate egale fără dobândă!

Ești din Timișoara și vrei un șemineu sau o sobă pe lemne? Acum poți cumpăra în 6 rate egale fără dobândă!

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 5 luni si 2 saptamani
Apartine de
Eben Advertising
Vizualizari
329

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Ai visat dintotdeauna la serile magice și căldura dogoritoare, petrecute alături de cei dragi la gura propriului tău șemineu pe lemne? Îți este greu să strângi suma necesară de bani din cauza cheltuielilor neprevăzute sau pur și simplu, nu mai vrei să treacă încă o iarnă, tânjind la atmosfera unui dispozitiv termic util și spectaculos? Atunci, soluția salvatoare vine de la experții dispozitivelor alternative de încălzire de la PEFOC, firmă 100% românească, cu peste două decenii de tradiție în comercializarea și montajul profesional al tuturor soluțiilor termice de calitate premium!

Acum ai posibilitatea să-ți iei șemineul, soba pe lemne sau un termosemineu peleti cu putere mare și consum econom, în 6 rate egale fără dobândă, simplu și rapid, cu cardul Star BT - serviciu financiar oferit de Banca Transilvania. Practic, ți se pune la dispoziție un credit de până la 5 ori venitul tău lunar, pe care poți să-l folosești în achiziții de produse din catalogul sibienilor de la Pefoc.

Cum funcționează?

După o scurtă analiză financiară, poți primi din partea băncii Transilvania o sumă de bani în valoare de până la 5 salarii proprii, disponibilă direct pe cardul tău bancar Star BT. Următorul pas este achiziția cu cardul al acelui semineu pe lemne mult visat din oferta cu peste 9000 de produse și accesorii termice Pefoc, tranzacție care poate fi efectuată, fie în maximum 6 rate egale fără dobândă, fie cu plata integrală a produsului ales, situație în care, poți primi înapoi până la 3% din suma plătită integral, sub formă de Puncte Star ce pot fi folosite ulterior, pentru cumpărături diverse, în peste 17.000 de magazine partenere Star BT!

Despre plata în rate, în 3 pași foarte simpli

Pasul 1. Solicită plata în rate - pentru a activa opțiunea de rate egale fără dobândă, solicită în magazinele partenere STAR să plătești la un POS BT.

Pasul 2. Verifică chitanța primită - Vei vedea acolo suma pe care ai plătit-o și numărul de rate în care s-a făcut plata dispozitivului tău termic Pefoc.

Pasul 3. Banii se blochează - o dată efectuată plata, nu mai ai acces la bani decât după ce rambursezi întreaga suma utilizată pentru achiziția șemineului pe lemne, a sobei sau a modelului de semineu electric preferat.

Cum urmărești plata ratelor și ce sunt punctele Star BT?

Simplu. Folosind aplicația BT Pay - primul wallet bancar din România! Plătești cu telefonul și faci transfer rapid între cardurile tale. Poți gestiona automat sau manual, plata ratelor aferente achizițiilor tale. Chestia faină cu Star BT este că poți să acumulezi puncte STAR, pe care să le folosești la achiziții viitoare. Sunt un fel de puncte de fidelitate care se acumulează în timp, cu care poți să plătești mai târziu, produsele dorite. Ca să beneficiezi de ele, trebuie să plătești integral cu cardul Star BT la un POS BT, atunci când faci cumpărături.

Așadar, indiferent dacă ești din Timișoara sau Bacău și îți dorești să cumperi un șemineu, o sobă, un coș de fum sau poate un grătar profesional, simplu și rapid, dar nu ai toți banii disponibili pe moment, acum ai posibilitatea să-ți achiziționezi produsele termice vizionate în magazinul online pefoc.ro, în 6 rate egale fără dobândă, prin intermediul serviciului oferit de Banca Transilvania cu Cardul STAR BT!