Timisoara

Eu si copilul meu - Cum imi protejez copilul de droguri

Eu si copilul meu - Cum imi protejez copilul de droguri

Detalii eveniment

Social links
Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 3 ani si 5 luni
Vizualizari
463

Reprezentari

DataOraLocatie
Marti 18 iunie 201918:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

GRATUIT! 18.06.2019, ora 18.00 FABRICA DE HAZ

Pentru părinți și adolescenți!
Dacă in scoli nu se insista suficient, venim suplimentar cu informații. Este un timp petrecut eficient alături de copilul vostru!
Fiți alături de ei!
Înscrieți-va aici dacă știți sigur ca ajungeți!

MMTCG alaturi, din nou, de comunitate. Eveniment gratuit pentru parinti si adolescenti.

Pe zi ce trece, vedem din ce în ce mai mulți părinți îngrijorați de perspectiva îngrozitoare că ai lor copii ar putea ajunge să consume droguri sau substanțe interzise. Chiar si aici, pe grupul nostru, au fost mame care au ridicat această problemă și care au întâlnit, prin parcuri, pe stradă sau pe lângă scări de bloc, tineri aflati sub efectul unor substanțe halucinogene.
Adolescența este, prin definiție, o perioadă vulnerabilă, în care copiii noștri pot fi atrași cu o oarecare ușurință în diverse astfel de acțiuni care le-ar putea face rău. Este îngrozitor pentru un părinte să își vadă copilul marcat de consumul substanțelor interzise…..
Pentru că ne dorim să fim cât mai informate, să prevenim astfel de situații și, totodată, să știm cum să le recunoaștem, am decis să organizăm o dezbatere pe această temă:
«Eu și copilul meu. Cum să îți protejezi copilul de pericolul drogurilor»
Parteneri în organizarea evenimentului, alaturi de MMTCG, sunt Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Timiș (doamna psiholog Mariana Iridon) și Fabrica de Haz.

Prin urmare, vă invităm, mămici, tătici și copii cu vârsta peste 12 ani, la dezbaterea care va avea loc marți, 18 iunie, de la ora 18.00, la locul de joaca Fabrica de Haz, de la etajul IV al Magazinului Bega.

Participarea la aceasta intalnire este gratuita, insa va rugam sa va inscrieti, la aceasta postare, specificand si numarul persoanelor care vor veni, dat fiind ca numarul locurilor in sala este limitat la 80, maxim 90.
Va promitem ca va fi un eveniment care vă va aduce multe informatii importante!