Timisoara

Anunt Diamant Euroinstal - Sever Bocu

Euroinstal Timisoara - instalatii sanitare, centrale termice
https://euro-instal.ro

Euromag vă întâmpină cu o gamă selectă de cutii poștale în cadrul site-ului oficial!

Euromag vă întâmpină cu o gamă selectă de cutii poștale în cadrul site-ului oficial!

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 9 luni si 3 saptamani
Vizualizari
623

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Euromag, producător român renumit de cutii poștale, vă așteaptă în cadrul site-ului său oficial cu produse de top. Este vorba despre cutiile poștale modulare, dar și de cele individuale, aviziere, accesorii pentru cutii poștale și nelipsitele suporturi pentru pliante. Fiind vorba despre produse achiziționate direct de la producător, prețurile sunt vizibil mai accesibile.

Chiar dacă era digitală își extinde tot mai mult ramurile, încă nu poate înlătura cutiile poștale și a lor utilitate. Indiferent de cât de moderne ar fi unele cartiere din România, încă există cutii poștale în fiecare casă a scării. De asemenea, nelipsite sunt și avizierele. Așadar, vorbim și în 2021 de cutiile poștale ca de produse cu utilitate pronunțată.

Euromag livrează cutii poștale în toată țara!

Chiar dacă Euromag este producător de cu sediul în București, poate livra produsele create oriunde în țară prin curier rapid. Nu vorbim despre orice fel de cutii poștale, ci de modele înalt calitative. Acestea sunt proiectate pentru a trece cu brio testul timpului, fiind extrem de rezistente la variațiile de temperatură, dar și la vandalism.

Cutiile poștale disponibile pe euromag.ro pot fi modificate în funcție de preferințele voastre. Mai multe detalii în acest sens, în rândurile ce urmează.

Cutii poștale modulare pentru scări de bloc bine organizate!

De la Euromag puteți achiziționa pentru un anume număr de locatari. Este vorba despre modele ce prezintă un număr de 4 compartimente, până la 9 compartimente. Indiferent de modelul ales, acesta poate fi modificat, la cerere, după cum vă doriți.

Mai exact, puteți interveni asupra dimensiunii standard a cutiilor poștale disponibile, dar și asupra combinației de culori. În ceea ce privește culorile, trebuie spus că puteți alege între gri, gri atracit, maro sau bej. Vopsirea cutiilor poștale de bloc de la Euromag este realizată în câmp electrostatic cu pulbere în culori.

Rezistența cutiilor poștale din stocul de la Euromag este dată de materialul din care acestea sunt fabricate. Este vorba despre tablă neagră decapată, de 0.8 mm, ce oferă și o rezistență sporită la uzură.

Cutiile poștale de la Euromag dispun în partea din față de mici fante înclinate. Rolul lor este de a inspecta conținutul, fără a fi nevoie să deschideți cutia poștală. Yalele din oțel cromat de care aceste cutii poștale dispun pot fi deschise doar cu un rând unic de chei, eliminând astfel orice posibilitate de deschidere forțată.

Mai mult decât atât, Euromag se ocupă și de numerotarea cutiilor poștale, fiind un serviciu pe care îl oferă complet gratuit. Mai multe detalii în acest sens regăsiți pe euromag.ro.

Tot de la Euromag puteți achiziționa și cutii poștale individuale, dar și accesorii pentru acestea. Vorbim de produse direct de la producător, iar Euromag este deja renumit pentru atenția pe care o oferă produsele pe care le creează. Personalul Euromag este oricând disponibil pentru a oferi suport și sfaturi utile potențialilor clienți.

Mai multe detalii în cadrul site-ului oficial sau prin contact direct cu Euromag:

Strada Farului, număr 15, București

0732 551 055

0760 302 010

office@euromag.ro

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
  • 0743243306