Timisoara

Evaluarea nationala de clasa a VIII-a, o sperietoare?

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente educatie
Modificat
acum 3 ani si 1 luna
Vizualizari
375

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 6 aprilie 2019 - Sambata 4 mai 2019

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Evaluarea națională de clasa a VIII-a, o sperietoare?

MODULUL 1 + 2 - pentru adolescenți (6 + 13 aprilie)
Oare în viața ta de adolescent, examenul de final de clasa a VIII-a nu este supra-dimensionat cu o aură de sperietoare ? Acest AtelieR are rolul de a te pregăti emoțional. Prin intermediul lucrului cu “metafora” voi încerca să redăm examenului dimensiunile potrivite, racordându-l la întreaga realitate a ta, încadrându-l corect ca eveniment profesional și de carieră. Ne vom imagina momentul examenului, analizând implicațiile lui pe termen lung, deslușind cum se formează presiunea socială din jurul tău și cum poate fi dezamorsată.

MODULUL 3 - pentru părinți (4 mai)
Suntem buni co-echipieri pentru copilul nostru în fața acestei provocări?
Noi, ca adulți, putem privi lucrurile în perspectivă, în contextul larg al evenimentelor ulterioare… dar am făcut-o? Și i-am transmis asta și juniorului?
Ne străduim să ne motivăm copiii pentru a fi performanți școlar și cei mai mulți dintre noi (ca părinți) depunem eforturi pentru confortul lui emoțional.
Acum, în proximitatea evaluării naționale de la sfârșitul clasei a VIII-a, am valorizat corect aceste aspecte?

DESTINAT elevilor de clasa a VIII-a și părinților acestora care doresc să pregătească o bună abordare inclusiv în plan emoțional a examenului final de ciclu gimnazial.