Timisoara

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com

Evaluarea, clasificarea si cercetarea diamantelor

Detalii stire

Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Apartine de
Centrul Gemologic Roman
Vizualizari
1108

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Evaluarea, clasificarea si cercetarea diamantelor

Asociatia Centrul Gemologic Roman este prima asociatie gemologica non profit din Romania care activeaza pentru promovarea si dezvoltarea gemologiei si militeaza pentru meseria de gemolog profesionist.

In lume gemologia se face urmand legislatie reguli stricte standarde internationale si laboratoare specifice acestui domeniu si operate de catre gemologi profesionisti cu experienta dovedita.

Echipa de gemologi acreditati Amalia, David si Dan Giurgiu care activeaza in cadrul acestei asociatii ofera consultanta si indrumari in domeniul gemologiei.

De asemenea Centrul gemologic Roman organizaza workshop uri de gemologie avand si un club al gemologilor si al iubitorilor de diamante DIAMOND CLUB in cadrul caruia organizam dezbateri si consultari practice in cadrul laboratorului nostru.

Centrul Gemologic Roman
centrulgemologicroman.ro

Anunt Diamant Medissa Vita

Medissa Vita Timisoara - Biorezonanta - Nutritie - Aromaterapie - Terapia cu plante - Cristaloterapie - Bioenergoterapie - Terapia Bowen - Terapii Access - Theta Healing - Cromoterapie - Remedii florale Bach - Terapia vibrationala Rife - Oncoterapie

https://nutritie-biorezonanta.ro