Timisoara

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Arad - alpinism utilitar, vanzare produse curatenie, curatenie pentru birouri, curatenie pentru hale, curateniedupa constructori, spalat mocheta cu monodisc
https://pfscleaning.ro

Eveniment international de DevOps la Timisoara

Eveniment international de DevOps la Timisoara

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente de afaceri
Modificat
acum 7 ani si 11 luni
Vizualizari
735

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 17 iunie 20179:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Eveniment international de DevOps la Timisoara
Compania americana 3Pillar Global, cu birouri deschise in Timisoara si Cluj-Napoca, organizeaza sambata 17 iunie un eveniment foarte important pentru comunitatea locala de IT, intitulat Rise of the DevOps. Prima conferinta de DevOps organizat vreodata la Timisoara va avea loc la Incuboxx.
Conform 3Pillar Global, DevOps reuneste oameni care lucreaza in echipe si au obiective comune. DevOps se refera la colaborarea continua intre programatori si alti specialisti in IT in contextul modificarilor continue si avansului rapid din domeniul tehnologiei, automatizarii, programarii. Nu exista sabloane prestabilite, dimpotriva, trebuie identificate modul de lucru care functioneaza pentru fiecare companie in parte. Cheia sta in apartenenta la o comunitate de oameni care impartasesc idei si cunostinte si au aceeasi pasiune.
Prin acest eveniment, prima conferinta DevOps organizata vreodata laTimisoara, 3Pillar Global vrea sa pune bazele unei comunitati, sa investeasca in cresterea ei. Cu acest prilej, 3Pillar il aduce la Cluj pe Jonathan Rivers - Chief Technical Officer al companiei, echivalentul functiei de director tehnic.
AGENDA

9:00 - 9:30Inregistrare
9:30 - 9:40 Cuvant introductiv - Lucian Dărăbuș
9:40 - 10:10Jonathan Rivers
10:10 - 10:40Andrei Secea
10:40 - 11:00Pauza
11:00 - 11:30Robert Mălai
11:30 - 12:00Adi Biriș
12:00 - 13:00Pauza de pranz
13:00 - 16:00Cassian Lup
13:00 - 16:00Adi Biriș
13:00 - 16:00Mircea Bugan
Jonathan Rivers - CTO
Jonathan Rivers este Chief Technology Officer in cadrul 3Pillar Global. El conduce echipele de produs si ingineri ale companiei, care reunesc peste 600 de ingineri softisti, consultanti de produs, manageri de produs, specialisti in testare si asigurarea calitatii si profesionisti in experienta utilizatorilor. Specialistul international are o experienta de peste 20 de ani in operatiuni de centre de date, administrare a sistemelor, infrastructura si automatizari. Inainte de a se alatura echipei 3Pillar Global, Jonathan Rivers a ocupat aceeasi pozitie la grupul media The Telegraph in Londra. A facut parte din echipa care a transformat gigantul media PBS intr-un leader digital.
Informatii complete despre eveniment si inscrieri pot fi facute la linkul de mai jos https://www.eventbrite.com/e/rise-of-the-devops-timisoara-tickets-34947558087

Anunt Diamant Euroinstal - Bulevardul Liviu Rebreanu

Euroinstal Timisoara - Bulevardul Liviu Rebreanu
https://euro-instal.ro