Timisoara

Evenimente artistice cu si pentru copii

Kindlein, in trei acte, la Scart

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 2 ani si 11 luni
Vizualizari
1379

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

În acest final de săptămână, IULIUS TIMIȘOARA a fost gazda a două festivaluri ai căror protagonişti au fost cei mici: festivitatea de premiere a laureaților Festivalului Naţional de Teatru pentru Copii şi Tineri şi spectacol de muzică şi dans popular în cadrul Festivalului Internaţional de Folclor pentru Copii „La Izvor, la Izvorele...!”.

Vineri, 6 iunie 2014, la ora 17.00, au fost premiati cei mai talentaţi participanţi la Festivalul Naţional de Teatru pentru Copii şi Tineri „Copil în Europa”. Festivalul tinerilor artişti, organizat de Asociaţia Culturală „Pentagon”, s-a desfăşurat pe 5 şi 6 iunie la Timişoara reunind trupe de copii, dar şi one man show-uri.

Clienţii IULIUS MALL veniţi la cumpărături sâmbătă, 7 iunie, au putut urmari un spectacol de dansuri şi muzică populară. Evenimentul face parte din programul celei de-a XII-a ediţii a Festivalului Internaţional de Folclor pentru Copii „La Izvor, la Izvorele...!”.

La ora 17.00, pe scena de la demisolul IULIUS au urcat soliste de muzică folclorică, precum: Ramona Ilieş, Carmen Ienci, Simona Nicolau şi ansambluri de dansuri populare din Timişoara, Buziaş, Ciacova. Evenimentul a fost organizat de Consiliul Judeţean Timiş şi Palatul Copiilor Timişoara.