Timisoara

Evenimentele saptamanii 9-15.12.2012 la Iulius Mall

Evenimentele saptamanii 9-15.12.2012 la Iulius Mall

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Apartine de
Iulius Town
Vizualizari
1690

Reprezentari

DataOraLocatie
Luni 10 decembrie 2012 - Duminica 16 decembrie 201210:-22:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Evenimentele saptamanii 9-15.12.2012 la Iulius Mall

Iulius Mall Timişoara îi invită pe clienţi să împlinească micile dorinţe a zeci de copii cu o situaţie materială precară. Organizată în fiecare an, campania „Bradul Dorinţelor” constă în decorarea pomului de Crăciun de la Centrul Info cu felicitări, în care copii povestesc ceea ce visează să primească în dar de la Moşu’. Felicitările sunt luate apoi de cei care doresc să redea zâmbetul unui copil şi să îi ofere un Crăciun mai frumos.
Darurile oferite de cei mărinimoşi vor bucura sufletele a 30 de copii, cu vârsta cuprinsă între 6 şi 14 ani, beneficiari ai proiectului „Centrul de Asistenţă Educaţională pentru Copii şi Tineri Dezavantajaţi”, derulat de Organizaţia Salvaţi Copiii, filiala Timiş.
Cadourile pot fi aduse la Centrul Info din IULIUS MALL până pe 20 decembrie 2012, pentru ca, o zi mai târziu, acestea să ajungă la prichindei.

Vineri, 14 decembrie, clienţii IULIUS MALL sunt invitaţi la Holiday Fashion Show. De la ora 19.30, pasionaţii de modă vor afla de ce tendinţe trebuie să ţină cont în vestimentaţia de Crăciun şi Revelion, recomandări venite de la magazine precum Steilmann, The Code, Elaide by Elena Popescu, Tenue de Saf, Monesse by Monica Sălcudean, Escudo, Accesorize, Benvenuti şi Il Passo. Evenimentul va avea loc la demisolul mall-ului.

Copiii vor fi actorii principali ai zilei de sâmbătă, 15 decembrie, când sunt aşteptaţi în food court, la teatru de păpuşi. Marionetele vor prinde viaţă de la ora 12.00 şi vor povesti întâmplările din „Pădurea Fermecată”. Întâlnirea cu lumea basmelor se va repeta şi sâmbătă, 22 decembrie, la aceaşi oră, la demisol, în zona Sarra Blu. Piesa programată este „Cei Trei Purceluşi”.

Filtre eveniment

Perioada: Astazi, Maine, Saptamana asta, Luna asta
Tip eveniment: Evenimente diverse