Timisoara

Anunt Diamant Medissa Vita

Medissa Vita Timisoara - Biorezonanta - Nutritie - Aromaterapie - Terapia cu plante - Cristaloterapie - Bioenergoterapie - Terapia Bowen - Terapii Access - Theta Healing - Cromoterapie - Remedii florale Bach - Terapia vibrationala Rife - Oncoterapie

https://nutritie-biorezonanta.ro

Evita accidentele la nivelul rosturilor de la pardoseala de beton

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 11 luni si 2 zile
Vizualizari
527

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Pardoseala din beton reprezinta o alegere inspirata pentru centrele si parcurile logistice, iar daca in timp observi decalajul placilor de beton la nivelul rosturilor poti lua in considerare instalarea unor stabilizatoare de rosturi. Stabilizatoarele au rolul de a preveni accidentele de la locul de munca, dar si de a-ti facilita folosirea utilajelor de mici dimensiuni, asa cum sunt motostivuitoarele, electrostivuitoarele sau transpaletii.

Cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le stii despre rosturile instabile

Rosturile instabile iti pot provoca probleme serioase în activitatile de zi cu zi, mai ales la tranzitul stivuitoarelor și transpaletilor. In acelasi timp, zgomotul produs in timpul tranzitarii este extrem de neplacut, iar degradarea utilajelor este sporita de aceasta problema.

Stabilizatoarele de rosturi, solutia ideala

Daca odinioara, atunci cand pardoseala prezintă denivelari la nivelul rosturilor trebuia să o înlocuiești, acum poti apela cu incredere la stabilizatoarele de rosturi. Acestea sunt usor de montat si rezolva decalajele pe plan vertical apărute pe linia rostului la pardoseala din beton . In doar cateva ore, poti beneficia de montajul stabilizatoarelor de rosturi pe o suprafata extrem de generoasa, intrucat expertii Larex Global Floor actioneaza repede si eficient.

Ce trebuie sa stii despre montaj?

Pentru a fi sigur ca stabilizatoarele de rosturi sunt montate corect, apeleaza la specialisti in domeniu, care dispun de carota si de toate celelalte instrumente necesare pentru o astfel de lucrare. Imediat dupa carotare, cilindrii din aluminiu sunt inserati in gaurile obtinute in centrul rosturilor, iar apoi, cu ajutorul unei chei dinamometrice, acestia sunt strânși. La final, rosturile sunt perfect stabile, ajutandu-te sa iti desfasori activitatile din centrul logistic extrem de usor pentru o perioada indelungata.

De ce sa colaborezi cu echipa Larex Global Floor?

Experienta si atentia la detalii sunt principalele motive pentru care ar trebui sa apelezi la ajutorul specialistilor Larex Global Floor. Mai mult, expertii nostri iti propun o solutie inovatoare, care este noua pe piata si care te ajuta sa economisesti timp si bani, reusind totodata sa creezi un spatiu sigur in care angajatii tai sa lucreze. In loc sa schimbi cu totul pardoseala, cel mai bine este sa o reabilitezi pe cea existenta cu ajutorul stabilizatoarelor care sunt lucrate din materiale rezistente si durabile.

In ceea ce priveste montajul, el este unul simplu, nu presupune deranj si poate fi realizat intr-un timp extrem de scurt fără să întrerupă activitățile desfășurate în centrul logistic.

Daca iti doresti sa-ti faci o parere despre modul in care stabilizatoarele de rosturi sunt inserate in pardoseala, poti accesa urmatorul link: https://www.youtube.com/watch?v=9F1zg1Ar1xg.

Larex Global Floor iti pune la dispozitie cea mai noua solutie de pe piata pentru rosturile instabile, ajutandu-te sa-ti imbunatatesti si eficientizezi activitatea din centrul logistic pe care il conduci. Mai mult, iti protejezi personalul, prevenind usor accidentele de la locul de munca, dar si utilajele in care ai investit, pentru ca ele vor rula extrem de usor pe pardoseala din beton.

Date de contact

E-mail: ofertare@lgf-floor.ro
Telefon: +4 0729-000 444

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389

Anunt Diamant Euroinstal - Giroc

Euroinstal Giroc - boilere, centrale termice, sisteme de incalzire
https://euro-instal.ro