Timisoara

Excursii la Legoland Deutschland oferite de Iulius Mall

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 8 ani si 2 luni
Vizualizari
1160

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

EXCURSII LA LEGOLAND DEUTSCHLAND, PREMIILE OFERITE DE IULIUS MALL LA ÎNCEPUT DE ȘCOALĂ

În luna septembrie, IULIUS MALL TIMIȘOARA le urează elevilor să aibă parte de cele mai bune rezultate în noul an de învăţământ. Și pentru ca tinerii învăţăcei să înceapă şcoala cu zâmbetul pe buze, cel mai mare mall din afara Capitalei le-a pregătit o surpriză la care visează orice copil: excursii în parcul tematic Legoland Deutschland Resort. Alte peste 2.000 de premii au fost pregătite pentru cumpărătorii fideli.

Pentru a participa la tombola „Back to School”, care se derulează în perioada 5 – 21 septembrie 2014, clienţii IULIUS MALL sunt invitaţi să facă shopping în valoare de minimum 100 de lei şi să se înscrie la tombola campaniei. Zilnic, primii 100 de cumpărători câştigă premii, constând în jucării yo-yo şi băuturi răcoritoare.

Duminică, pe 21 septembrie, IULIUS MALL va recompensa alţi clienţi fideli, prin tragere la sorţi, cu premii tentante. Un norocos va câştiga un sejur de trei zile, valabil pentru doi adulţi şi un copil la Legoland Deutschland Resort. Un alt client va fi premiat cu un voucher pentru 1 noapte de cazare şi intrări de două zile pentru doi adulţi şi doi copii la acelaşi parc de distracţie, iar alţi patru vor primi în dar biciclete pentru copii.

Situat în sudul Germaniei, Legoland Deutschland se întinde pe o suprafaţă impresionantă, mare cât 26 de terenuri de fotbal. Parcul este împărţit în zone tematice, cu numeroase facilităţi de distracţie şi aventură, printre care MINILAND, o zonă care redă oraşe faimoase din Europa, create din peste 25 milioane de piese LEGO.

Filtre stire

Data crearii: Luna trecuta, Anul curent