Timisoara

Gratuit O nouă aplicație ortodoxă gratuită: Lumea ortodoxiei

Aplicația conține: calendar ortodox 2019-2030, biserici / mănăstiri din România, biblia ortodoxă, bibliotecă ortodoxă (acatiste, tropare, viețile sfinților, proloage, predici, tâlcuiri, filocalia etc.)

Exercitiu de interventie in situatie de urgenta, la cladirea de birouri UBC 1 din ansamblul Openville

Detalii stire

Categorie
Stiri social
Modificat
acum 6 ani si 1 luna
Vizualizari
963

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

EXERCIŢIU DE INTERVENŢIE ÎN SITUAŢIE DE URGENŢĂ, LA CLĂDIREA DE BIROURI UBC 1 DIN ANSAMBLUL OPENVILLE

Astăzi, 23 martie 2018, în clădirea de birouri clasa A United Business Center 1 (UBC 1) din ansamblul mixt Openville Timişoara are loc un exerciţiu de intervenţie în situaţie de urgenţă. Scenariul pus în aplicare constă în stingerea unui focar de incendiu simulat la unul dintre etajele superioare ale clădirii office.

Exerciţiul se desfăşoară în intervalul orar 11.30 – 12.00 şi este organizat în colaborare cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Banat” al judeţului Timiş. Scopul este acela de a testa sistemul de detecţie, semnalizare şi alarmare la incendiu din clădirea UBC 1, precum şi modalitatea de evacuare şi intervenţie în astfel de cazuri.

Clădirea UBC 1 a fost proiectată şi amenajată cu dotări complexe din punct de vedere al securităţii la incendiu, atât în ceea ce priveşte detecţia, semnalizarea şi alarmarea, cât şi în ceea ce priveşte instalaţiile de stingere a incendiilor.

UBC 1 dispune de: rezerve de apă, reţea de hidranţi exteriori, staţii de pompe, instalaţii de hidranţi interiori, instalaţii de stingere tip sprinkler, instalaţii de desfumare, stingătoare de diferite tipuri etc.