Timisoara

Experiența unui angajat în Olanda

Experiența unui angajat în Olanda

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 2 luni si 2 saptamani
Vizualizari
292

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

De foarte multe ori auzi de la cunoștințe, vecini, prieteni vechi sau noi, cum este să lucrezi în străinătate. De la ei afli ce înseamnă să îți cauți un loc de muncă în afară și ce experiențe au avut, unele bune, unele mai puțin bune. Indiferent că ți-a plăcut sau nu povestea lor, mai mult ca sigur ai încercat să te pui și tu în pantofii lor și ți-ai imaginat ce ai fi făcut tu dacă erai acolo.

Astăzi, vrem să îți povestim experiența unui angajat în Olanda care a reușit să își găsească locul de muncă potrivit prin agenția de mediere și plasare forță de muncă DB Work.

Să începem cu începutul. La fel ca orice persoană care se află în căutarea unui job, tot ce a trebuit să facă a fost să citească anunțul și să trimită un CV către echipa de recrutare. Posturile disponibile de la DB Work sunt afișate în mod constant pe site-ul acestora. A fost chemat la interviu, a fost acceptat și a primit oferta de muncă cu salariul comunicat, înainte de a semna contractul. De asemenea, a fost informat și despre beneficiile pe care le va avea ca angajat al DB Work:

  • Transport internațional asigurat (cu autocarul companiei sau cu avionul) pentru a ajunge în siguranță la noul loc de muncă
  • Mașină de serviciu pentru a putea ajunge mai ușor la job
  • Cazare cu utilități incluse într-o casă sau într-un apartament
  • Asigurare medicală și echipament de protecție pentru a fi permanent în siguranță.

„Lucrez la DB Work de ceva vreme, iar cel mai mult îmi place că au fost serioși, munca e muncă, iar ce am discutat la interviu s-a și întâmplat. Banii îi primesc direct pe card în fiecare lună, ceea ce face totul mult mai ușor, iar transportul și cazarea sunt un mare plus pentru mine, pentru că nu trebuie să îmi mai bat capul cu ele.” Andrei, lăcătuș naval DB Work

Vrei să ai și tu o experiență precum cea a lui Andrei? Atunci hai să afli mai multe la seminarul online organizat de DB Work, pe 24 august 2021, ora 19:00, live pe internet. Vei afla cum să te angajezi rapid și ușor în străinătate în siguranță. Dacă ești curios să afli toate detaliile și chiar să ai șansa să îți găsești și tu un loc de muncă sigur în Olanda, Belgia sau Germania, tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de înscriere.

Vei primi toate detaliile despre cum și unde se va desfășura seminarul cu o zi înainte, doar dacă faci efortul să te înscrii. Prin urmare, notează-ți în calendar: 24 august, ora 19:00, Seminarul Online DB WORK: „Află cum să te angajezi rapid și ușor în străinătate în siguranță”.