Timisoara

Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro

Expertiza elvetiana pentru accesibilizarea universitatilor de stat din Timisoara

Detalii stire

Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 9 ani si 2 saptamani
Vizualizari
958

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Expertiză elvețiană pentru accesibilizarea universităților de stat din Timișoara

Centrul Euroregional pentru Democrație (CED) a organizat, în data de 25 iunie 2015, un atelier de lucru exploratoriu în cadrul proiectului „Universități all-inclusive: Proiect pentru îmbunătăţirea serviciilor de accesibilizare ale universităţilor, adresate studenţilor cu dizabilităţi”.
Atelierul a fost organizat în parteneriat cu Școala de Management din Fribourg, Elveția, și l-a avut ca invitat special pe Prof. Dr. Thomas Straub, expert în dezvoltarea învățământului superior.
Evenimentul a reunit reprezentanți ai celor patru universități de stat din Timișoara - Universitatea de Vest din Timișoara, Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș”, Universitatea Politehnica Timișoara, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului „Regele Mihai I al României”, organizații studențești și neguvernamentale. Discuțiile s-au axat pe politicile și practicile curente privind accesibilitatea, în cele patru universități, dar și pe cunoașterea cadrului legal din Elveția privind accesul persoanelor cu dizabilități la învățământul superior. Un punct important pe agendă au fost și exemplele de bună practică, în domeniul educației incluzive, de la diverse universități elvețiene.
Evenimentul s-a finalizat cu anunțarea câștigătorului competiției „Cea mai accesibilă universitate din Timișoara”, organizată de CED în 2014, prin proiectul „Dincolo de etichetă”. Titlul a revenit Universității de Vest din Timișoara (UVT) pentru adoptarea Cadrului de incluziune a studenților cu dizabilități, elaborat de CED, și luarea de măsuri concrete pentru o mai bună accesibilitate, pornind de la acesta.
Datorită demersurilor întreprinse, UVT a fost invitată să nominalizeze un expert care să se alăture echipei CED la seminariile de schimb de know-how programate să aibă loc în Elveția, în perioada 26 – 30 iulie. Seminariile vor fi urmate, în octombrie, de un nou atelier de lucru la Timișoara, cu participarea expertului elvețian.

Proiectul „Universități all-inclusive: Proiect pentru îmbunătăţirea serviciilor de accesibilizare ale universităţilor, adresate studenţilor cu dizabilităţi” este implementat în perioada 16 martie 2015 – 15 septembrie 2016. Proiectul este co-finanţat printr-un grant din partea Elveţiei, prin intermediul Contribuţiei Elveţiene pentru Uniunea Europeană extinsă.

Anunt Diamant Medissa Vita

Medissa Vita Timisoara - Biorezonanta - Nutritie - Aromaterapie - Terapia cu plante - Cristaloterapie - Bioenergoterapie - Terapia Bowen - Terapii Access - Theta Healing - Cromoterapie - Remedii florale Bach - Terapia vibrationala Rife - Oncoterapie

https://nutritie-biorezonanta.ro