Timisoara

Anunt Diamant Euroinstal - Sever Bocu

Euroinstal Timisoara - instalatii sanitare, centrale termice
https://euro-instal.ro

Exploring Youth Entrepreneurial Skills-EYES 2022-3-RO01-KA152-YOU-000102814

Detalii stire

Categorie
Stiri editorial
Modificat
acum 2 luni si 1 zi
Vizualizari
539

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Cei 35 de participanții proiectului „Exploring Youth Entrepreneurial Skills-EYES”, 2022-3-RO01-KA152-YOU-000102814, și-au dezvoltat spiritul antreprenorial, în perioada 21 - 31 august 2023, cu ajutorul partenerilor din Spania, Italia și Grecia și a Corpului European de Solidaritate. Aceștia au avut ocazia să experimenteze adevărate provocări din lumea afacerilor prin activități ghidate și pregătite de facilitator pentru a aduce cu adevărat un beneficiu participanților.

Tinerii s-au pus pus în pielea unui adevărat antreprenor, au dobândit abilități și atitudini specifice domeniului și au reușit chiar să conceapă un plan de afaceri, pe care l-au prezentat în fața „finanțatorilor”. Experiența asta i-a ajutat să observe latura practică a antreprenoriatului, și i-a provocat să își dezvolte abilitățile de gândire analitică și strategică care să îi ajute în proiecțiile de viitor.

Dorim să mulțumim tuturor participanților și colaboratorilor pentru contribuția lor. Împreună am reușit să facem un pas înainte spre lumea antreprenoriatului.

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Arad - alpinism utilitar, vanzare produse curatenie, curatenie pentru birouri, curatenie pentru hale, curateniedupa constructori, spalat mocheta cu monodisc
https://pfscleaning.ro