Timisoara

Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro

Antichitati, handmade si vintage

Antichitati, handmade si vintage

Detalii targ/expozitie

Telefon
0741700153, 0741700148
Social links
Categorie
Targuri / expozitii
Modificat
acum 3 luni si 3 saptamani
Apartine de
Expo Timisoara International
Vizualizari
8688

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 14 iulie 2023 - Duminica 16 iulie 202310:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare targ/expozitie

EXPOTIMIŞOARA INTERNAŢIONAL anunţă publicul pasionat de lucruri antice, că evenimentele noastre continuă cu Expoziția cu vânzare “Antichități , handmade și vintage” EDIŢIA 209, care va avea loc în perioada 14.07-16.07 la Iulius Town, dar la demisol, zona Nobila Casa-Anna Cori.

O mare varietate de colecţionari de frumos vin la etajul 1 al IULIUS TOWN- la o nouă întâlnire cu pasionaţii obiectelor cu istorie.
De vineri până duminică inclusiv, vizitatorii vor putea admira şi achiziţiona: bijuterii, argintărie,ceasuri, numismatică, filatelie, porţelanuri, tablouri, statuete, mobilier, oglinzi şi multe altele.

Continuând să fieevenimentul numarul 1, în acest domeniu, din această zonă a ţării va participa un grup de expozanti (12) cu standuri reprezentative, fiind prezenţi unii dintre cei mai prestigioşi anticari din zona de vest, nord-vest şi sud-vest.

Filtre targ/expozitie

Perioada: Astazi, Maine, Saptamana curenta, Luna curenta

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Arad - alpinism utilitar, vanzare produse curatenie, curatenie pentru birouri, curatenie pentru hale, curateniedupa constructori, spalat mocheta cu monodisc
https://pfscleaning.ro