Timisoara

Expoziția WOMAN, ALL TOO WOMAN

Detalii expozitie

Categorie
Expozitii
Modificat
acum 4 ani si 2 saptamani
Vizualizari
767

Reprezentari

DataOraLocatie
Miercuri 15 august 2018 - Luni 15 octombrie 2018

Voteaza & Distribuie

Prezentare expozitie

Expoziția WOMAN, ALL TOO WOMAN se mută la Muzeul de Artă din Timișoara
META Spațiu, organizatorul evenimentului de artă contemporană Baroque||Urban ediția a III-a, | WOMAN, ALL TOO WOMAN |, anunță, cu regret, că evenimentul nu se va desfășura în locația specificată anterior, Muzeul „Corneliu Mikloși”, din cauza lipsei autorizării ISU necesare pentru spațiul muzeal.
Menționăm faptul că STPT rămâne, în continuare, partenerul evenimentului și sprijină proiectul, precum și relocarea de urgență a acestuia.

Cu toate acestea, parcursul curatorial și integritatea evenimentului nu vor fi afectate, întrucât, împreună cu colaboratorii, am găsit cea mai bună soluție, respectiv Muzeul de Artă din Timișoara unde au avut loc și edițiile precedente ale evenimentului Baroque||Urban. Mulțumim Muzeului de Artă din Timișoara, directorului instituției, dl. Victor Neumann, precum și personalului instituției, pentru rapiditatea cu care s-au mobilizat pentru relocarea, în regim de urgență, a expoziției.
Spațiul generos al Muzeului de Artă Timișoara ne oferă posibilitatea de a organiza expoziția WOMAN, ALL TOO WOMAN pe patru etaje: demisol, parter, etajul I, etajul II, iar evenimentele organizate în cadrul proiectului vor avea loc în curtea instituției cu intrare de pe strada Mercy. Perioada de desfășurare a expoziției nu suferă schimbări majore, aceasta fiind 15 august – 15 octombrie.
Vă anunțăm, pe această cale, că vernisajul expoziției va avea loc, așa cum a fost stabilit, în data de 15 August la ora 19:00 – Muzeul de Artă, Piața Unirii nr. 1.
De asemenea, dorim să ne exprimăm recunoștința față de mass-media pentru tot sprijinul oferit expoziției. Dată fiind situația și eforturile pe care trebuie să le facem în aceste două săptămâni până la eveniment, nu vă putem comunica în acest moment data exactă a conferinței de presă, însă vom încerca să stabilim o zi în care sperăm că veți putea fi alături de noi. Vă mulțumim!