Timisoara

Anunt Diamant Claudia Nastacă

Claudia Nastacă - organizator de cursuri din Timisoara pentru copii, ateliere pentru copii

Expozitie foto: Mike Terry, Berlin Brigade

Detalii expozitie

Categorie
Expozitii
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
666

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 15 noiembrie 2018 - Miercuri 28 noiembrie 201818:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare expozitie

Vernisaj: 15. noiembrie 2018, 18:00, Galeria Helios

Mike Terry, Expoziție de fotografie: Occupation: Structures of the Berlin Brigade (1945-1994)
(15 noiembrie - 28 noiembrie 2018)

În colaborare cu Diplomatic Art, Curator: Maria Orosan-Telea

În perioada 1945-1994, Berlinul a fost un oraș împărțit între fostele puteri victorioase din cel de-al doilea război mondial. De mai bine de 20 de ani, orașul e din nou întreg. Aceste structuri arhitecturale, folosite în timpul Războiului Rece, au fost abandonate de trupele militare ale S.U.A. în 1994, fiind cedate guvernului Germaniei reunificate. Cum ar putea fi folosite aceste clădiri în prezent? Pot fi acestea o parte integrată în dezvoltarea urbane?

Mike Terry este un fotograf și antropolog, care trăiește și lucrează la Berlin. A activat ca fotojournalist în zona de vest și de sud a S.U.A, în Germania, India și Haiti. Și-a obținut liceța în comunicare la universitatea din Utah și a obținut o bursă din partea Deutsche Akademischer Austausch Dienst (DAAD) pentru realizarea studiilor masterale la Freie Universität din Berlin.

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Arad - alpinism utilitar, vanzare produse curatenie, curatenie pentru birouri, curatenie pentru hale, curateniedupa constructori, spalat mocheta cu monodisc
https://pfscleaning.ro