Timisoara

Expozitie de caricaturi marca Romeo Ioan la Electric Theatre

Vernisaj de caricaturi marca Romeo Ioan la Electric Theatre

Detalii expozitie

Social links
Categorie
Expozitii
Modificat
acum 9 ani si 8 luni
Apartine de
Electric Theatre
Vizualizari
1200

Reprezentari

DataOraLocatie
Miercuri 20 noiembrie 2013 - Sambata 30 noiembrie 201318.00

Voteaza & Distribuie

Prezentare expozitie

Vernisaj Caricaturi "Self Growing" Romeo Ioan la Electric Theatre

Prezinta: Robert Serban - scriitor

"M-am nascut sub zodia fecioarei, Intr-o zi de duminica acum 43 de ani. Am ajuns dupa multe cautari sa fac teatru la modul profesionist, iar intre timp am mai desenat, iar cand credeam ca e momentul, tranteam cate o expozitie. Ceea ce m-a inspirat este calatoria interstelara a Micului Print. Cea mai mare satisfactie e trupa copiilor mei de teatru. Se numeste "FIVE!" si cuprinde actuali sau fosti elevi ai scolii 21 Timisoara" spune actorul Romeo Ioan.

La Romeo desenul nu vrea sa fie un limbaj personal printre altele, ci insasi limba vizualitatii, adica in mod spectacular, gen proxim fiind teatrul.

In desenele - portret ale colegilor din teatrele timisorene, si nu numai, scriitura e controlata, autorul fiind avizat asupra mecanismelor expresiei.

Stilul savuros se naste din aniteza intre raceala apodictica a ductului si bogatia imaginatiei pe care o slujeste: umorul existential, asumare a absurdului (cu metode clasice, stereotipe, inertia formelor) functioneaza in doi timpi - masina liniara si sufletul artistului se modeleaza unul pe altul si dau spectacolul vietii ca automatism, dar sentinta e pozitiva, reverentioasa.

Intrarea gratuita!

Electric Theatre Timisoara
str. Arges, nr 18.
Rezervari la telefon: 0736779977