Timisoara

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Arad - alpinism utilitar, vanzare produse curatenie, curatenie pentru birouri, curatenie pentru hale, curateniedupa constructori, spalat mocheta cu monodisc
https://pfscleaning.ro

Extractul de castan - rol și beneficii

Extractul de castan - rol și beneficii

Detalii

Categorie
Stil de viata
Modificat
acum 2 saptamani si 4 zile
Vizualizari
540

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Castanul oferă numeroase proprietăți oragnismului, însă este recunoscut pentru acțiunile sale asupra vaselor de sânge. De-a lungul timpului, acesta s-a dovedit că poate fi folosit ca venotonic, vasoconstrictor și antiinflamator pentru sistemul circulator. Semințele sale conțin flavonoide (esculin), saponozide (escin), taninuri și minerale, frunzele conțin heterozide, flavonoide și fitosteroli, iar scoarța este bogată în alantoină și taninuri. Fructele acestuia conțin cantități importante de vitaminele C și K, amidon, vitaminele B1 și B2, dar și grăsimi sănătoase.

Prin această bogăție de ingrediente, castanul poate ajuta la:
  1. sănătatea pielii, prin stimularea fluxului sangvin și prin menținerea elasticității țesuturilor;
  2. furnicături și crampe, amorțeală a picioarelor și mâinilor;
  3. fragilitate capilară provocată de insuficiența venoasă cronică;
  4. vene umflate la nivelul membrelor inferioare sau flebită, ce provoacă senzația de „picioare grele”;
  5. edeme sau umflături cauzate de retenția de lichide – stimulând diureza și eliminând toxinele;
  6. ameliorarea vănătăilor.
Așadar, castanul sălbatic poate fi un aliat de nădejde când vine vorba de tonusul capilarelor fragile, dar și de reducerea edemelor, a volumului picioarelor inflamate.

Diolex Gel conține extract de castan


Datorită combinației de substanțe active pe care le conține, Diolex Gel oferă o senzație plăcută de răcorire a picioarelor „grele” și îmbunătățește tonicitatea vasculară. Soluția topică conține microalgă Porphyridium Cruentum: amestec de oligozaharide și oligoelemente care ajută la îmbunătățirea tonusului vascular, corectează roșeața pielii, reduce fenomenul de picioare „grele” și obosite.

Extractul de castan din compoziția lui Diolex Gel revigorează picioarele obosite, lăsând pielea netedă și catifelată. Tonifică pielea și îmbunătățește aspectul pielii la nivelul picioarelor. Mentolul oferă o senzație plăcută de răcorire a picioarelor „grele”, iar uleiul de frunze de Eucalyptus Globulus relaxează și calmează senzația neplăcută în zona pe care se aplică.

Naturalis Diolex Gel poate fi achiziționat din farmaciile Catena și online de pe Springfarma.com

Anunt Diamant Claudia Nastacă

Claudia Nastacă - organizator de cursuri din Timisoara pentru copii, ateliere pentru copii