Timisoara

Family Job

Family Job

Detalii firma de recrutare

Adresa
Timisoara
Telefon
0743487241
Web
http://www.familyjob.eu
Social links
Categorie
Firme de recrutare
Modificat
acum 2 ani si 3 luni
Vizualizari
7107

Voteaza & Distribuie

Prezentare firma de recrutare

FAMILY JOB TIMISOARA - firma de selectie si recrutare de personal

Activitatea noastră este foarte concentrată și în țară, în special în Timișoara, Baia Mare și Satu Mare. În țară, avem o disponibilitate variată de locuri de muncă, extinse până la poziții cheie în administrarea afacerilor, de la secretariat și asistent manager, la contabilitate, poziții economice, poziții în departamentele de resurse umane, până la poziții de management în cadrul unor companii de top.

În Germania suntem prezenți în două dintre cele mai importante centre economice ale țării, Bayern și Munchen, dar și în Augsburg.

Valorile noastre se orientează către sincronizarea perfectă între cerințele angajatorului și așteptările angajatului, astfel încât colaborarea dintre cele două părți să înceapă în cele mai bune condiții și să fie mutual profitabilă. Suntem alături de ambele părți pe toată durate procesului de recrutare și selecție, oferind consultanță specializată, astfel încât în momentul încheierii contractului termenii colaborării să fie clari, iar părțile să îți cunoască drepturile și obligațiile.

Orar firma de recrutare

Luni - Vineri: 9:00 - 18:00