Timisoara

Anunt Platina KS Language Centre

KS Language Centre din Giroc - tel. 0753.801.328 - prof. dr. Karina Schwarz - organizeaza cursuri de limba engleza, germana si romana pentru adulti si copii in Timisoara

Festivalul Casuta Piticilor

Detalii eveniment

Social links
Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 1 luna si 6 zile
Apartine de
Institutul Francez (Centrul Cultural Francez)
Vizualizari
6140

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 25 mai 2024 - Duminica 26 mai 2024

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

În 25-26 mai ne strângem, cu mic, cu mare, la Institutul Francez, pentru un weekend de poveste!
Festivalul Căsuța Piticilor împlinește 13 ani și sărbătorim așa cum se cuvine: cu spectacole, operă, teatru de păpuși, teatru muzical, circ, dans, grădinarit, lectură, știință, jonglerie, artă, ateliere creative, vânătoare de comori, perete de cățărat și multe activități sportive de descoperit în familie.
Capul de afiș al aceste ediții va fi Compania Circographie (Franța) care ne va prezenta, în premieră, spectacolul de mimă și jonglerie Nine to five!
Programul complet va fi publicat după 15 mai.
Precizăm faptul că toate activitățile se vor desfășura la Institutul Francez, pe Bd. C.D. Loga, nr. 46. Clădirea și splendida gradină a Institutului Francez din Timișoara vor deveni un tărâm de poveste, plin de aventuri fermecătoare ce merită să fie descoperite în familie!
Evenimentul va avea loc indiferent de condiţiile meteorologice.
INFORMAȚII DESPRE ACCES
Accesul la festival se face pe bază de bilet.
Biletele sunt disponibile pe platforma Eventbook: https://eventbook.ro/.../bilete-festivalul-casuta...
Bilet standard: 100 lei / zi
Bilet cu tarif redus pentru posesorii cardului CulturaPLUS*: 80 lei / zi
Abonații Cardului CulturaPlus (pe numele copilului și în termen de valabilitate la data festivalului) beneficiază de tarif redus. Cardul CulturaPlus oferă abonament pentru 1 an la biblioteca multimedia a Institutului francez din Timișoara + reduceri și facilități la peste 30 de instituții culturale, educative și sportive din Timișoara, timp de un an de zile. Dacă nu aveți încă Cardul Cultura Plus, îl puteți achiziționa de la Institutul Francez sau de pe Eventbook: https://eventbook.ro/other/culturaplus pentru a putea beneficia de tariful redus la festivalul Căsuța Piticilor.

Însoțitorii (un însoțitor gratuit/ copil) și copiii sub 1 an beneficiază de intrare gratuită.
Atenție! Biletele pot fi cumpărate exclusive online!

Filtre eveniment

Tip evenimente copii: festivale

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com