Timisoara

Anunt Diamant CBS Medcom Hospital

CBS Medcom Hospital Timisoara reprezintă un spațiu al medicinei estetice de mâine, care se întâmplă azi, sub ochii noștri. Condițiile oferite, aparatura medicală, dotările excepționale, înalta pregătire profesională a personalului, toate reprezintă garanții pentru cei ...

https://medcom.ro

Festivalul Eurothalia

Festivalul Eurothalia

Detalii

Telefon
0256228673
Social links
Categorie
Manifestari culturale
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Apartine de
Teatrul German de Stat
Vizualizari
3957

Reprezentari

DataOraLocatie
Miercuri 21 septembrie 2022 - Joi 29 septembrie 2022

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Festivalul European de Teatru Eurothalia

După o pauză de 5 ani, avem deosebita plăcere de a vă anunța că în toamna va avea loc o nouă ediție a Festivalului European de Teatru Eurothalia. Tema ediției din acest an, care se va desfășura în perioada 21-29 septembrie 2022, explorează diversele tipuri de CONFRUNTĂRI – cu istoria, cu familia, cu noi înșine, confruntări cu partenerii noștri, cu prezentul, cu progresul.

Spectacolele din cadrul festivalului se vor juca în Palatul Culturii, pe scena Teatrului German și în sala Studio a Teatrului Maghiar. Selecția din acest an este asumată de Andrea Wolfer și Rudolf Herbert, și reflectă îndeaproape dimensiunile afective ale evenimentelor și statisticilor care au ecou în înțelegerea noastră comună, europeană, a evenimentelor contemporane. Eurothalia 2022 pornește de la premisa confruntării ca act de recunoaștere a realităților prezentului. Spărgând barierele comunicării verbale, festivalul explorează dimensiunile inovatoare ale limbajului. Programul își propune să confrunte publicul cu viziuni intergeneraționale ale lumii, cu dinamica relațională, cu sentimentul de neliniște care vine odată cu abordările creative și artistice, cu fapte și voci istorice și cu rolul pe care acestea îl joacă folosind puterea emancipatoare a teatrului.

Începând cu 2009, de la prima ediție, Festivalul „Eurothalia” explorează tendințe inovatoare din artele spectacolului din Europa, prezentând la Timișoara forme teatrale diverse precum dramaturgie contemporană sau texte clasice montate într-un stil contemporan, teatru documentar, teatru dans, sau teatru cu mize socio-politice, teatru de animație sau teatru de marionete.

Anunt Diamant Euroinstal - Simion Barnutiu

Euroinstal Timisoara - instalatii sanitare, centrale termice, cazane lemne
https://euro-instal.ro