Timisoara

Festivalul de o zi

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 2 ani si 11 luni
Vizualizari
745

Reprezentari

DataOraLocatie
Miercuri 18 noiembrie 2015 - Joi 19 noiembrie 2015

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Aflat la prima ediţie, Festivalul de o zi reuneşte la Teatrul Merlin trupe de teatru profesioniste din Ungaria, Serbia şi România.

Evenimentul începe miercuri, 18 noiembrie 2015, de la ora 17.30, cu un spectacol 3D, dedicat copiilor peste 5 ani: O mie şi una de frontiere (Povestea lui Aladin), prezentat de Trupa „Arcadia”, Teatrul „Regina Maria”, Oradea.

În data de 19 noiembrie,Teatrul de Păpuşi „Kövér Béla“ din Szeged, Ungaria, începe maratonul, de la ora 9:00, cu spectacolul Cei trei purceluşi. Spectacolul va fi jucat în limba maghiară.

Teatrul pentru Copii din Subotica, Serbia, ne propune, de la ora 11:00, Răţuşca cea urâtă, un spectacol susținut tot în limba maghiară. Urmează apoi „Edu Teatar” din Vârşeţ, Serbia, de la ora 12:30 cu Pitika, un spectacol în limba sârbă după o poveste românească, Neghiniţă.

Teatrul pentru Copii şi Tineret „Gong” din Sibiu încheie seria de spectacole destinate celor mici cu un spectacol după fabulele lui La Fontaine, Greierele aproape faimos, începândde laora 15:00.
Teatrul pentru Copii şi Tineret „Merlin” va prezenta, de la ora 19:00, un spectacol pentru tineri, Priveşte înapoi cu mânie, care va încheia festivalul.
Spectacolul este dedicat copiilor între 6 şi 12 ani.

Filtre eveniment

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta