Timisoara

Anunt Diamant Medissa Vita

Medissa Vita Timisoara - Biorezonanta - Nutritie - Aromaterapie - Terapia cu plante - Cristaloterapie - Bioenergoterapie - Terapia Bowen - Terapii Access - Theta Healing - Cromoterapie - Remedii florale Bach - Terapia vibrationala Rife - Oncoterapie

https://nutritie-biorezonanta.ro

Festivitatea de sfarsit de an scolar

Detalii stire

Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 9 ani si 11 luni
Vizualizari
3253

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Festivitatea de sfarsit de an scolar
Cantec, flori si bucurie! Acestea au fost vesmintele in care s-a imbracat scoala noastra joi, cu ocazia inmanarii premiilor celor mai merituosi elevi! Si cum, cat vedeai cu ochii, erau numai capete-ncoronate, e lesne de inteles bucuria parintilor si, mai ales, a dascalilor, ca munca de un an a imbracat straie asa de reusite. Dupa ce fiecare scolarel, impodobit cu flori ca imparatii cu lauri odinioara, si-a primit diploma si premiul special, a zambit sagalnic la poza (trofeul care va trona pe noptiera bunicii multa vreme), s-a indreptat voiniceste spre masa imblesugata. Aici incepea partea a doua a bucuriei: sarbatorirea cu cantec, placinte si voie buna. Ca doar, un alt an scolar si-a strans frumos lucrusoarele lasand locul altuia mai frumos sa vina! Si mai plin de bucurie!

***************************************************

S-a lansat BUCURIA CUVÂNTULUI, revista Școlii Gimnaziale "Sfântul Antim Ivireanul"! „Scrisul este corabia cu care călătorim în viitor și ancora pe care o aruncăm în limanul timpului” – le spune IPS Ioan elevilor școlii și celor care își aduc aportul la existența acestei noi publicații, cuvinte cu care primul număr îi întâmpină pe cititori.
În paginile revistei se regăsesc impresiile elevilor cu ocazia evenimentelor din acest an școlar, mărturiile lor legate de cele mai interesante activități, creații literare proprii și, bineînțeles, gânduri ale dascălilor despre educație, familie și comuniune în comunitatea școlii noastre.
Nădăjduim că această revistă va deveni mărturia unei copilării fericite și oglinda școlii noastre prin ochii copiilor, dascălilor și părinților. Nădăjduim, de asemenea, că revista noastră va aduce bucurie tuturor celor mici și celor mari care își aștern cuvintele în paginile ei și, mai ales, tuturor celor care o citesc.

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro