Timisoara

Fetitele de la CSS 1 au cucerit o medalie importanta

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 8 ani si 4 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
678

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

După ce s-au pregătit la Cupa Timişoara, fetele de la CSS 1 au participat la Campionatele Naţionale şcolare (ale cluburilor sportive) de la Bistriţa. Obiectivul a fost o medalie, precum şi acumularea experienţei pentru viitoarele competiţii. Au participat în jur de 200 de sportive de la 10 cluburi de profil din ţară. Clubul bănăţean şi-a îndeplinit misiunea, după ce a cucerit medalia de bronz într-una din cele mai spectaculoase probe, “ansamblu categoria mica gimnastă”.
Elevele profesoarei Monica Wurtz au impresionat asistenţa şi chiar merita mai mult decât locul 3, însă şi bronzul a fost primit cu bucurie.
“Este un prim pas pentru noi această medalie. Competiţia a fost de un bun nivel, fetele s-au prezentat bine, chiar şi cele care nu au ajuns pe podium. Per total a fost o competiţie din care am învăţat cu toţii, iar cu siguranţă pe viitor vom avea alte pretenţii”, ne-a spus Monica Wurtz, profesoară CSS 1 Timişoara.
Maria Fetea, Diana Achim, Ana-Maria Bocan, Sorana Andrei, Timea Ianoş şi Giulia Mazzolin au făcut parte din “ansamblul” medliat cu bronz, după Baia Mare (locul 1) şi Iaşi (locul 2).
Competiţia naţională a fost dominată în mare parte de partenera CSS-ului de la Cupa Timişoara, clubul din Reşiţa luând 6 medalii. Mai mult, Diana Văleanu a impresionat mai ales la individual şi ea reprezintă în aceste zile România la Campionatele Europene de senioare de la Viena.