Timisoara

Film educativ dedicat femeilor

Drama la Clinica „Bega”: o femeie a murit in sala de nasteri

Detalii stire

Categorie
Stiri sanatate
Modificat
acum 5 ani si 2 luni
Vizualizari
501

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Film educativ dedicat femeilor

Echipa campaniei Help25 continuă să ducă la îndeplinire două dintre cele mai importante obiective propuse, respectiv oferirea de mamografii gratuite femeilor cu venituri reduse sau fără venituri din Regiunea de Vest și demararea programului de educație pentru sănătate.

Recent, echipa OncoHelp, a realizat un scurt film de promovare a importanței rolului auto-examinării în prevenția cancerului la sân. În materialul filmat sunt prezentate modalitățile prin care orice femeie poate realiza simplu și eficient autopalparea, în intimitatea propriului cămin, știut fiind faptul că prevenția, respectiv auto-examinarea regulată a sânilor și realizarea unei mamografii în fiecare an, salvează vieți. Conform statisticilor 99% din femeile depistate cu forme incipiente de cancer supraviețuiesc.
Pentru a veni în sprijinul femeilor din Regiunea de Vest, Asociația OncoHelp menține, și în acest an, oferta care salvează vieți: pentru fiecare mamografie realizată contra cost la Clinica OncoHelp, o mamografie va fi oferită gratuit unei femei fără venituri sau cu venituri reduse.

Campania „Help25” a demarat în 1 octombrie 2013 şi este destinată conştientizării şi informării cu privire la cancerul la sân, având ca principale obiective implementarea unui program de screening cu privire la această boală, precum şi strângerea de fonduri necesară achiziţionării unui mamograf pentru Asociaţia OncoHelp.