Timisoara

Final de saptamana dedicat copiilor

Final de saptamana dedicat copiilor la Iulius Mall Timisoara

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 3 ani si 6 luni
Vizualizari
1140

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Final de saptamana dedicat copiilor la Iulius Timisoara

În acest week-end, la Iulius Timişoara, prichindeii sunt în centrul atenţiei! Teatru de păpuşi, concursuri interactive, sesiuni de joacă şi un târg de dulciuri delicioase pentru copiii mici şi mari – acestea sunt evenimentele organizate la final de săptămână în cel mai mare mall din afara Capitalei.

De duminică, Iulius reia tradiţionala întâlnire săptămânală cu piticii, pe care îi invită la noi piese de teatru de păpuşi. De pe 17 februarie 2013, de la ora 12.00, personajele îndrăgite din poveşti vor prinde viaţă şi îi vor captiva pe micii clienţi. Programul pieselor de teatru cuprinde poveşti precum: “Hansel şi Gretel” - 17 februarie, “Capra cu Trei Iezi” - 24 februarie, “Cenuşăreasa” - 3 martie şi “Motanul Încălţat” - 10 martie. Reprezentaţiile păpuşilor fermecate vor avea loc în food court.

Un eveniment la fel de atractiv pentru copii va avea loc sâmbătă (16 februarie) şi duminică (17 februarie), la etajul mall-ului, în zona magazinelor pentru cei mici. Timp de două zile, în intervalul orar 12.00 – 20.00, princhindeii vor fi iniţiaţi în universal fantastic al jocurilor LEGO CHIMA, vor participa la competiţii interactive, vor fi premiaţi cu diplome şi alte surprize.

Un alt cadou de week-end oferit copiilor de toate vârstele este şi târgul de dulciuri I’M Sweet. 15 expozanţi sunt prezenţi în mall cu cele mai apetisante deserturi, preparate ca la mama acasă. Ciocolată, prăjituri delicioase, turtă dulce, praline fine şi torturi savuroase – toate aşteaptă să fie savurate.