Timisoara

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/

FITT colectează nevoi pentru Strategia de tineret a municipiului Timișoara

FITT colectează nevoi pentru Strategia de tineret a municipiului Timișoara

Detalii stire

Categorie
Stiri eveniment
Modificat
acum 2 ani si 7 luni
Vizualizari
322

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Fundația Județeană pentru Tineret Timiș (FITT) a lansat un chestionar prin care colectează nevoile și dorințele tinerilor timișoreni, pe baza căruia va înainta propuneri pentru strategia locală de tineret, care vor fi înaintate Primăriei Municipiului Timișoara și Consiliului Local.

Chestionarul li se adresează tinerilor din Timișoara cu vârsta cuprinsă între 14 și 35 de ani. Completarea durează în medie 15 minute și se poate face până în 20 noiembrie.

Strategia reprezintă un pas important către răspunsul la nevoile tinerilor. FITT își dorește ca vocea acestora să fie ascultată, iar nevoile să fie transformate în planuri și acțiuni concrete. Pentru aceasta, acțiunile autorităților publice, ale organizațiilor de și pentru tineret și ale actorilor relevanți în lucrul cu tinerii trebuie să fie coerente și în acord cu realitățile tinerilor.

Odată realizată și, mai ales, asumată, strategia poate contribui la revitalizarea mișcării de tineret din Timișoara, activarea tinerilor din oraș, întărirea capacității ONG-urilor pentru tineret din Timișoara, și, totodată, la repunerea Timișoarei în topul orașelor în care tinerii reprezintă un punct important din agenda autorităților locale.

Tinerii care vor să contribuie la un prim pas către un oraș prietenos cu ei sunt invitați să completeze chestionarul aici: bit.ly/3Evb9U2

Democracy here, Democracy now este un proiect finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte și reprezintă intervenția realizată de tineri și organizații de tineret în Timișoara atât pentru celebrarea Anului European al Tineretului, cât și pentru implementarea campaniei.

Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro