Timisoara

Anunt Diamant Euroinstal - Bulevardul Liviu Rebreanu

Euroinstal Timisoara - Bulevardul Liviu Rebreanu
https://euro-instal.ro

Flashmob si concert MINE

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 4 ani si 9 luni
Apartine de
Centrul Cultural German
Vizualizari
1087

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 17 octombrie 201318.00

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Centrul Cultural German Timișoara organizează în colaborare cu Academia de pop Baden-Württemberg și Ministerul pentru Știință, Cercetare și Artă Baden-Württemberg un flashmob cu formația MINE și cu un artist local.

Evenimentul are loc în data de 17 octombrie 2013 la ora 18:00 la Iulius Mall, la demisolul mall-ului. Începând cu ora 22:00 formația MINE va susţine un concert în clubul Setup Venue.

Tânăra formație MINE, a cărei solistă este Jasmin Stocker, absolventă a masteratului în cadrul Academiei de Pop, va încânta publicul timișorean cu melodii emoționante și melancolice, în avanpremiera concertului care va avea loc, în aceaşi seară, de la ora 22:00, în clubul Setup Venue.

Sunetele se transformă în melodii și cuvintele devin texte. Astfel, formația MINE devine suma multor idei răsunătoare. Prin muzica electronică în care se regăsesc elemente de folk, hip hop și jazz, MINE își dezvăluie complexitatea și multilateralitatea. Chitare, tobe, vibrafoane și tastele pianului, împreună cu o voce expresivă vor creea o atmosferă deosebită. MINE reușește să atingă cu melodiile Du scheinst, In meinem Kopf, Herzverleih și Ziehst du mit un număr mare de oameni.

Filtre petrecere/concert

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro