Timisoara

Flori pentru femeia Rac, cea mai romantică din zodiac

Detalii articol

Categorie
Articole divertisment
Modificat
acum 3 saptamani si 5 zile
Vizualizari
67

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Despre femeia născută în zodia Rac se pot afirma o mulțime de lucruri, însă doar unul singur este cert: femeile Rac se vor lăsa conduse mereu de inimă. Din acest motiv, atunci când trebuie să ia o decizie, indiferent de ce le spune rațiunea, ele vor miza întotdeauna pe intuiție și sentimente. Mai mult decât atât, femeia Rac are o intuiție foarte bine dezvoltată și sunt imposibil de mințit. Acestea dețin darul suprem de a simți adevărul și au marea calitatea de a empatiza cu toți oamenii din jur.

Tot despre romanticele zodiacului putem spune că au un suflet foarte sensibil și o pasiune aparte pentru lucrurile elegante, considerate de alții oameni ca fiind prea învechite. Prin urmare, bărbatul perfect pentru femeia Rac va trebui să aibă maniere desăvârșite și să știe să aleagă flori deosebite. Am început printr-o scurtă caracterizare a femeii Rac, femeie ce-și va sărbători ziua de naștere în această vară, în perioada iunie-iulie. Pentru a-ți veni în ajutor, specialiștii de la Maison D'Or îți vor spune care sunt florile preferate ale acestor femei. Cu siguranță vei reuși să se impresionezi cu alegerea ta.

Trandafiri criogenati

Trandafirii criogenati sunt un cadou ideal pentru o femeie născută în zodia Rac. Pe aceștia îi găsești într-o gamă extrem de variată, având culori diferite. Trandafirii criogenati sunt considerați o amintire vie pentru că, dacă sunt întreținuți corect, frumusețea lor rezistă și 25 de ani. Astfel, destinatara își va aduce mereu aminte de tine, de sentimentele tale și de gestul tău unic și minunat.

Trandafirii albi

Florile albe, în special trandafirii albi sunt cele care definesc Racii. Așa cum spuneam, sensibilitatea este cuvantul tau de ordine, ca și în cazul florilor. Ești extrem de perceptiva, cu o intuiție foarte dezvoltată și complet deschisa cand vine vorba de sentimente. La fel ca și trandafirii albi, firea ta transmite inocenta, caldura și simpatie și iti traiesti viata înconjurată de prieteni și de familie.

Bujori

Bujorul este o floare puternic parfumata, frumos colorată și foarte rezistentă. Aceasta se regăsește într-o mare varietate de nuanțe, având perioada de înflorire primăvara târzie și până la începutul verii. Bujorul semnifică viața prosperă și bucuriile, onoarea, frumusețea și inteligența, dar și miracolul. Toate acestea sunt simboluri preferate de femeia Rac, o perfecționistă și o romantic incurabilă a zodiacului.
Așadar, dacă vrei să cucerești sau să impresionezi o femeie Rac compune-I un buchet de flori din florile menționate mai sus sau alege un trandafir criogenat. Cu siguranță, cadoul tău va fi memorabil, iar ea te va aprecia enorm.

Autor

  • Digital Metrics
  • 0Partener de afaceri

  • Viziunea Digital Metrics: Indrazneala, creativitatea, promptitudinea si atentia pentru detalii definesc agentia Digital Metrics in tot ceea ce face. Toate campaniile noastre au in centrul lor clientul si sunt orientate catre rezultate masurabile. Beneficiem de cele mai actuale tool-uri de marketing online, avem statistici de la mai mult de 100 de campanii de SEO desfasurate.
  • Timisoara
  • 0743204060