Timisoara

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Florin Toaca pregatit sa preia conducerea Asociatiei Judetene de Handbal Timis

Florin Toaca doreste sa preia conducerea Asociatiei Judetene de Handbal Timis

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 9 ani si 2 luni
Vizualizari
1515

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

La finele acestei luni la Asociatiei Judetene de Handbal Timis, se vor organiza alegeri, iar Florin Toaca si-a anuntat candidatura, iar contracandidatul sau este Ioan Rapa, presedintele AJH Timis.

Dupa 25 de ani petrecuti in lumea handbalului, Florin Toaca impreuna cu echipa sa anunta ca este vremea schimbarii in handbalul banatean.

Prin candidatura sa, Florin Toaca doreste reorganizarea Asociatiei Judetene de Handbal Timis ca o structura moderna, ancorata in realitate. O structura care sa poata reflecta pe deplin menirea Asociatiei, aceea de asustine si facilita activitatea cluburilor ce pot oferi ceva handbalului, cu cele trei paliere ale sale: profesionist, amator si de promovare. Schimbarea mentalitatii referitoare la activitatea Asociatiei Judetene de Handbal Timis si la rolul Asociatiei Judetene de Handbal in Banat. Conlucrarea tuturor celor din structura va fi cuvantul de ordine, iar transparenta, dialogul si regulamentele vor fi modalitati de atingere a scopurilor!

,,De ce candidez?
Stiu ce am de facut, dupa 25 de ani in sfera fenomenului handbalistic. Si spun raspicat ca judetul Timis TREBUIE sa redevina o forta, iar confruntarile in Cupele europene TREBUIE sa depasesca stadiul de dorinta si sa redevina realitate! Sunt convins ca o echipa echilibrata si profesionista va atinge scopul! Insa mai intai trebuie sa constientizam ca handbalul timisorean si cel romanesc nu mai reprezinta o forta. Odata ce am inteles acest lucru, devine imperios necesar sa ne stabilim obiective reale, realizabile, punctate clar pe periode de timp, prin care sa incercam sa ajungem din nou in varful piramidei.
Avem nevoie, in primul rand, de o baza solida. Este aproape imposibila revitalizarea imediata a unor centrecare sunt inchise la ora actuala. Dar cele care inca exista trebuie ajutate sa se dezvolte , nu doar sa supravietuiasca. Mai mult decat necesar este, de asemenea, sa stabilim de la bun inceput caile prin care sa ne indeplinim obiectivele de performanta. Avem nevoie deregulamente clare, simple, fara echivoc! Facute de cei care practica aceasta activitate si aplicate corect. Si mai avem o nevoie. Una uriasa: sa muncim si sa punem cu TOTII umarul la indeplinirea dezideratului comun: relansarea handbalului timisorean!''

AJH Timis trebuie sa fie pro activ
AJH Timis va veni in intampinarea pasionatilor de handbal si de miscare ce vor sa se „constituie”, sa se organizeze. AJH TIMIS ii va ajuta cu suport informational pentru a putea creste numarul echipelor participante in competitiile organizate si pentru promovarea handbalului in judet. (Vezi cazurile Jebel, Giarmata)
Voi asigura in cadrul AJH Timis o transparenta totala cu privire la cheltuirea banilor asociatiei si voi prezenta situatia financiara la fiecare inceput de stagiune. Imi propun o mai buna gestionare/colectare a contributiei /cotizatiei membrilor asociatiei si realizarea unui buget anual minim de 10.000 lei pentru buna desfasurare a activitatii AJH Timis.
Va exista o evidenta a tuturor sumelor incasate si a cheltuielilor efectuate. Vor fi statuate termene clare pentru plata tuturor taxelor, a facilitatilor, a discounturilor si a penalizarilor aplicabile in cazul respectarii sau depasirii lor.
Prin intermediul unor societati de profil vor fi confectionate fanioane, brelocuri, insigne, trofee, postere, fulare, prosoape, cani, pahare, cupe si orice alte materiale propagandistice, pentru valorificare şi intregire a fondurilor Asociatiei Judetene de Handbal.
Plecand de la premiza ca o ASOCIATIE puternica este alcatuita din Cluburi puternice, voi milita si voi sprijini, la nivel de federatie , Cluburile si Asociatiile Membre, cu oficialii, antrenorii si sportiviilor, cat si profesionistii din cadrul Comisilor si Comitetului Director al Asociatiei Judetene Timis, astfel ca intr-un viitor apropiat sa avem reprezentanti in Consiliul de Administratie al FRH si in celelalte structuri ale FRH si ale Ligii Profesioniste de Handbal. Rezultatele ne vor da acest drept.
Sprijinirea arbitrilor din judet (Sannicolau Mare, Jimbolia, Lugoj) pentru o cat mai buna reprezentare si acoperire a necesarului de cupluri in competitiile judetene.
Voi asigura in cadrul AJH Timis o transparenta totala a deciziilor si hotararilor luate in cadrul comisiilor, in Sedintele Consiliului Director sau a Adunarii Generale. Va propun spre dezbatere/ implementare a unor regulamente si proceduri care sa clarifice anumite aspecte din statut si din regulamentele de organizare si functionare a competitiilor organizate de catre AJH Timis.

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com