Timisoara

Foloseste cele mai de calitate produse in perioada recuperarii dupa o operatie in cadrul sectiei ORL

Foloseste cele mai de calitate produse in perioada recuperarii dupa o operatie in cadrul sectiei ORL

Detalii stire

Categorie
Stiri sanatate
Modificat
acum 5 luni si 1 saptamana
Vizualizari
325

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

E bine cunoscut faptul ca orice operatie necesita o anumita perioada de recuperare si, de asemenea, un tratament sau o grija sporita. Acelasi este cazul si problemelor ce se rezolva in cadrul sectiei ORL a clinicilor sau spitalelor. Pentru cei care pana acum au crezut ca sectiile ORL se ocupa doar cu diagnosticarea si tratarea afectiunilor urechii, noi va spunem ca in aceiasi caregorie intra si afectiuni ale cailor resiratorii, plecand de la nas pana la baza gatului.

Subiectul discutiei in continuare vor fi niste canule traheale ce sunt folosite dupa traheostomii. Vom afla ce sunt canulele, cum si cand se folosesc, precum si cine are acces la ele.

Ce sunt canulele traheale?

In urma unei traheostomii, adica in urma unei operatii asupra cailor respiratorii, aerul va patrunde prin anumite dispositive medicale. Acestea sunt amplasate extern sau intern. Cele interne in general sunt mai lungi si pleaca de la caile nazale, iar cele externe se introduc la baza gatului, iar capatul va fi vizibil in exterior. Indiferent de ce model de canule traheale este indicat unei conditii medicale, ea are rolul de a diminua complicatiile postoperatorii si de a ajuta in procesul respiratiei.

Canulele sunt “dispositive” medicale, in cele mai multe cazuri confectionate din silicon. Acest material este mult mai flexibil, iar din toate materialele din care ar fi putut fi confectionate canulele este cel care ofera cel mai inalt grad de confort pacientului.

Cine este responsabil cu montarea acestor dispositive?

Desigur, nu oricine este in masura sa ia contact cu aparatura medicala si sa aiba grija de pacienti ce au trecut prin anumite interventii chirurgicale. Aceste canule traheale despre care vorbim sunt, in prima faza, introduce de catre medical sub aripa caruia se afla pacientul. In perioada in care pacientul este inca spitalizat, schimbarea acestui dispozitiv va fi facuta de catre personalul specializat al spitalului.

In functie de tipul afectiunii sau a tubului, el poate avea nevoie de o schimbare si dupa ce pacientul a fost externat. Aceasta va fi realizata fie in cadrul unui cabinet care se ocupa cu astfel de procedure, fie de catre un membru al familiei sau chiar de insusi pacientul, nu inainte ca ultimii mentionati sa fie instruiti, astfel incat procedura sa se incheie fara nici un fel de problema.

Aceste dispositive pot fi cumparate de pe wesound.ro

Pentru a achizitiona astfel de dispositive trebuie sa stiti exact scopul pe care ele il indeplinesc si, daca nu lucrati in demeniu medical important e sa fiti instruit inainte de orice achizitie. Aceste canule traheale se gasesc in diferite forme si marimi, ele fiind folosite la pacienti de toate varstele si de toate sexele. Ele pot fi gasite pe wesound.ro. Aici veti gasi doua tipuri de canule traheale pentru adulti si unul pentru copii.

Daca un membru al familiei dumneavoastra se confrunta cu o problema astfel incat acesta sa necesite schimbari constant ale canulei, e posibil ca dispozitivele ce trebuie schimbate s ava fie oferite de un medic. In caz contrar, impreuna cu acesta va puteti sfatui si veti putea alege produsul necesar de pe site-ul prezentat, site pe care veti putea gasi si informatii suplimentare care va pot fi de folos.

Date de contact:

Telefon: 0314.252.726
E-mail: victoriei@wesound.ro
Adresa: Bulevardul Iancu de Hunedoara, Nr. 25

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389