Timisoara

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com

Fonduri nerambursabile pentru noul an

Fonduri nerambursabile pentru noul an

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 1 deceniu si 7 luni
Vizualizari
1716

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Fondurile nerambursabile au fost şi vor rămâne o necesitate pentru dezvoltarea economiei româneşti, sunt un deziderat la care, din păcate, mulţi întreprinzători nu reuşesc să ajungă. Unora li se pare birocraţia prea stufoasă, alţii au dificultăţi în ceea ce priveşte conceperea unui proiect eligibil, iar alţii, pur şi simplu, nu ştiu ce tip de fonduri nerambursabile sunt mai potrivite pentru afacerea lor. Succesul unei afaceri este asigurat atât de un management performant şi de un climat economic favorabil, cât şi de consultanţa potrivită la momentul potrivit. De acest ultim aspect se ocupă, cu succes, Quality Fiscal Expert, o companie cu experienţă în conceperea unor proiecte de succes şi în obţinerea de finanţări nerambursabile interne dau externe.

Deoarece încă din prima lună a anului 2014 se aşteaptă demararea unei noi selecţii de proiecte pentru IMM-uri pe schema de ajutorare de minimis (fonduri nerambursabile de până la 100.000 euro/IMM) , echipa Quality Fiscal Expert este pregătită să ofere celor interesaţi oportunitatea de a beneficia de experienţa sa profesională pentru a urmări, planifica şi implementa eficient propunerile de dezvoltare şi atragere de finanţări, garantând, totodată, eligibilitatea proiectului propus spre finanţare.

Ajutorul de minimis se acordă IMM-urilor, în procent de 90% din valoarea totală a cheltuielilor eligibile, pe o perioadă de 2 ani fiscali consecutivi, în limita echivalentului în lei a valorii de 100.000 de euro, în următoarele condiţii:
  • IMM-ul solicitant are cel puţin un an calendaristic de la înfiinţare şi nu se află în stare de dizolvare, reorganizare judiciară, lichidare, executare silită, închidere operaţională, insolvenţă, faliment sau suspendare temporară a activităţii;
  • codul CAEN pentru care se solicită finanţarea este autorizat cu cel putin 3 luni înainte de completarea cererii de finanţare
  • sectorul pe care se accesează este productie (35p) sau învăţământ, ştiinţă, cercetare (30p) sau servicii, sănătate şi asistenţă socială, cultură şi artă (20p);
  • este creat minim un nou loc de muncă (fiind favorizaţi absolvenţii universitari promoţia 2013);
  • locaţia implementării proiectului este mediul rural (15p), zone defavorizate (10p) sau mediul urban (5p);
Cheltuielile eligibile privesc: realizarea de construcţii, achiziţia de construcţii,
echipamente tehnologice - maşini, utilaje şi instalaţii de lucru; aparate şi instalaţii de măsurare, control şi reglare; mijloace de transport neînmatriculabile, pentru susţinerea activităţii întreprinderii (mijloace de transport care nu necesită înmatriculare, conform prevederilor legale în vigoare) şi echipamente IT.

Politica Quality Fiscal Expert pleacă de la considerentul că recesiunea economică este momentul ideal pentru valorificarea breșelor apărute în mediul de afaceri autohton, făcând astfel analiza celor mai fiabile oportunități de afaceri pe care le oferă România, ajutand firmele să își definească foarte bine obiectivele și să analizeze eficient informațiile pe care le deţin.

Anunt Diamant Medissa Vita

Medissa Vita Timisoara - Biorezonanta - Nutritie - Aromaterapie - Terapia cu plante - Cristaloterapie - Bioenergoterapie - Terapia Bowen - Terapii Access - Theta Healing - Cromoterapie - Remedii florale Bach - Terapia vibrationala Rife - Oncoterapie

https://nutritie-biorezonanta.ro