Timisoara

Fotoliile de masaj, aliat al starii de bine - cine si cand il poate folosi pentru eficienta maxima

Fotoliile de masaj, aliat al starii de bine - cine si cand il poate folosi pentru eficienta maxima

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 2 ani si 1 saptamana
Vizualizari
291

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Cum suna rasfatul de a avea un fotoliu de masaj disponibil acasa sau la birou? In vremurile de actualitate, cand generatiile de tineri si nu numai ca sunt cu mult mai stresati, cand muncim ore indelungi si viata este sedentara, se resimte o acuta nevoie de detensionare, la propriu. Masajele sunt terapii eficiente si desigur recomandate la orice varsta.

Ingeniozitatea producatorilor a dus la crearea unei linii de fotolii speciale ce incorporeaza tehnologia moderna, functii variate, setari ce se pot face usor, intr-un design placut. Fotoliile de masaj de marca Masatto sunt demonstratia clara ca masajele pot fi accesibile in orice moment al zilei. Astfel de inventii ne fac mai independenti de maseuri si sedinte programate la spa sau diverse centre.

Masatto iti aduce fotoliul dorit pentru testare

Exista o idee deja larg raspandita despre ce presupune un fotoliu de masaj. Le-am observat de multe ori prin mall-uri, asteptand sa fie incercate. Putina vibratie si miscari variate care se presupune ca ar detensiona muschii reprezentau o sedinta de masaj de cateva minute. Adevaratul rasfat insa vine de la fotoliile din gama Masatto, o gama de lux, premium - cel putin cand vine vorba de Thai sau Divina.

Fiecare tip de fotoliu include un sistem special, performant. Vorbim despre o linie de 10 modele, toate create de Masatto. Acestea surprind cu sistem zero gravity spre exemplu, cel care preseaza corpul la unghiul perfect pentru a fi masat, sistemul cu role 3D, patentat, incalzire, sina de tip SL care se muleaza perfect pe spate si ofera masaj de precizie, ferm, dar in acelasi timp delicat in zona coloanei. Acestea sunt cateva exemple despre ce presupune tehnologia moderna din spatele acestor fotolii.

De asemenea, trebuie mentionat ca astfel de fotolii sunt perfecte pentru a fi folosite in confortul casei sau la birou de ce nu. Modele mai compacte, home&office sunt recomandate pentru spatii mai restranse, pentru zone de relaxare asa cum sunt gandite cele din cadrul marilor corporatii spre exemplu.

Masatto pune la dispozitia publicului sansa unica de a testa orice model de fotoliu dorit. Laudate pentru performanta lor, pentru designul elegant si nu numai, astfel de fotolii pot fi testate in doua variante: in showroom in una din locatii - Bucuresti, Cluj Napoca, Timisoara, Oradea, Sibiu, Piatra Neamt - sau prin inaintarea cererii ca fotoliul sa fie adus la domiciliu.

Beneficii multiple

In intimitate, oricand pe parcursul zilei, fotoliul de masaj poate fi aliatul starii de bine. Efectele benefice ale sesiunilor de masaj sunt observate imediat, dar si pe termen lung: imbunatatirea somnului, reducerea stresului, detensionarea muschilor, atenuarea durerilor.
Gratie tehnologiilor moderne incorporate in fotoliile de la Masatto corpul utilizatorului este scanat si astfel masajul realizat va fi unul in puncte precise. Pot fi alese programele manuale sau automate, cu tehnici variate - stretching, rulare, tapotare etc.

Masajele pot fi un mod ideal de reechilibrare a starii psihice si fizice, fara prea mult efort. Pentru detalii poate fi accesata si pagina oficiala, masatto.ro.