Timisoara

Frica de stomatolog

Frica de stomatolog

Detalii

Categorie
Tratamente / Operatii
Modificat
acum 5 ani si 1 saptamana
Apartine de
Miclau Lucica - doctor
Vizualizari
890

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Frica de stomatolog

Multi oameni inca se tem de mersul la stomatolog in ciuda faptului ca tehnicile dentare au fost considerabil imbunatatite in ultimii ani, eliminandu-se aproape complet durerea. Daca vei face o vizita la stomatolog vei observa, cu siguranta, ca lucrurile s-au imbunatatit cu mult de la ultima ta vizita.

Impresia generala e una de relaxare, tehnicile dentare si procedurile de sterilizare sunt mai noi si mai performante, iar echipamentul este de ultima generatie.

Ce se intampla la prima sedinta?
Prima sedinta trebuie sa fie doar pentru consultatie. Priveste acest lucru ca pe o oportunitate pentru tine de a-l intervieva pe medicul stomatolog si intreaga sa echipa.

Ti s-a facut o primire binevoitoare si atenta? Medicul este interesat de problema ta? Daca ti-a placut ceea ce ai auzit si ceea ce ai vazut, vei dori sa iti mai faci o programare pentru o sedinta scurta de tratamente, cum ar fi: un detartraj cu ultrasunete, o plombita etc. Ingaduie-ti sa iei lucrurile in ritmul tau fara a te simti obligat sa faci ceva ce nu-ti este pe plac.

Ii pot spune medicului sa se opreasca daca simt nevoia?
Inainte sa incepi tratamentul pune-te de acord cu medicul asupra unui gest care sa insemne: "Opriti-va acum - am nevoie de o pauza". Este de ajuns sa ridici mana si medicul se va opri, reluand tratamentul atunci cand esti gata sa il continui. In momentul in care simti ca poti controla situatia, vei fi mai sigur pe tine.

Pe masura ce iti vei cunoaste medicul stomatolog si vei avea incredere in el si in alti membri din clinica, vei realiza ca temerile au disparut. In tot acest timp, vei castiga controlul asupra temerilor tale, iar ingrijirea dentara va ajunge un obicei normal din viata ta!

Filtre

Tip: Tratamente